Μία σανίδα Supreme και μερικά emerging talents και έχεις το τέλειο skate βίντεο


Αν κάτι λατρεύουμε να παρατηρούμε σε όλα αυτά τα skate βίντεο που κυκλοφορούν τα διάφορα skateboarding brands, είναι το γεγονός ότι έχουμε την ευκαιρία σε κάποιες περιπτώσεις, να γνωρίσουμε μερικά από τα ανερχόμενα ταλέντα του αθλήματος.

Μέσα από δημιουργικά βίντεο λοιπόν, έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε τα τρικ και την επιδεξιότητα των σκεϊτάδων αυτού του πλανήτη, στους δρόμους των μεγαλουπόλεων του εξωτερικού.

Φέτος, ήδη έχουμε απολαύσει πολλά τέτοια βίντεο από brands όπως την adidas Skateboarding, τη Nike SB κ.ά. και τώρα έρχεται το απόλυτo skate brand να κυκλοφορήσει ένα δικό του φιλμ.

Φέτος, η Supreme έχει ήδη… βολτάρει σε πόλεις όπως την Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι, για τα skate series του. Τώρα κυκλοφορεί ένα ακόμη, με «φόντο» τον Πύργο του Άιφελ. ΟΚ, όχι ακριβώς, but you get the point.

Το brand λοιπόν, γυρίζει το νέο του φιλμ στο Παρίσι και σε αυτό πρωταγωνιστούν οι συνεργάτες του, Nasr, Gregoire Blobys, Auguste Bouznad, Samir Krim, Manuel Schenck και άλλοι, όλοι οι οποίοι διασχίζουν τους δρόμους της γαλλικής πόλης.

Πάτα “play” παρακάτω και δες το νέο βίντεο, αλλά και τα πιο πρόσφατα κλιπάκια της Supreme.

https://www.instagram.com/p/Bi4gEM8lsSD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bh_6PN8HmST/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfqoOkmncbY/?utm_source=ig_embed

Κεντρική φωτό: Instagram @supremenewyork