…και είναι must see!


Το… The Swoosh (βλ. logo του brand) θέλει κι αυτό ένα κομμάτι από την πίτα, των skateboarding fans του κόσμου, γι’ αυτό και είπε να παρουσιάσει το νέο αυτό project.

Η Nike Skateboarding Australia λοιπόν, παρουσιάζει στο νεανικό κοινό του την νέα του ταινία.

Με το όνομα “Medley” το βίντεο ακολουθεί επιδέξιους, νεαρούς skaters οι οποίοι πηγαίνουν σε local hotspots με σκοπό να «εξετάσουν» τις ικανότητές τους στο skate.

Στο βίντεο, θα δεις από τον Jason Rainbird, Noah Nayef, Rob Pace, Jack O’Grady, Jarrad Carlin, Sam Sutton, Hayley Wilson, Nicholas Andrewes, Dean Johnston, Corey Young, Rowan Davis, Charles Roberton, μέχρι και τους Ben Lawrie, Harry McEvoy, Riley Pavey και Raph Langslow, όλους τους νέους Αυστραλούς skateboarders της σκηνής.

Η κυκλοφορία ενός τέτοιου βίντεο δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο timing, με το skateboarding να είναι «πηγαίνει» στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020, αποκτώντας μια πιο παγκόσμια αναγνώριση και το πώς η σημερινή street κουλτούρα έχει εξελιχθεί.

Το βίντεο είναι μια καλή υπενθύμιση του νέου ταλέντου που υπάρχει στον κόσμο και το οποίο θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, όντας φαν του σπορ.

Απόλαυσέ το παρακάτω!