Η 7χρονη Briel εμπνέει με τις εκπληκτικές ικανότητές της στο skate


Τι κάνει κάποιον καλό/η ένα skateboarder; Η τεχνική; Ναι. Η εξάσκηση; Σαφώς. Η αποφασιστικότητα; Οπωσδήποτε. Η ηλικία; Όχι και τόσο. Μπορείς να είναι 15, 35 ή και… 5 χρονών και να μπορείς να ασχοληθείς με το skateboarding. Σε αυτό βασικό παράγοντα παίζει η αποφασιστικότητα που λέγαμε.

Για την 7χρονη Briel Weingartner αυτό αρκεί. Η αποφασιστικότητα εννοώ. Αυτό και η αγάπη της για το skateboarding την έχουν κάνει μια μίνι pro του σπορ!

Τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στην τότε 5χρονη Briel, όταν αποφάσισε ότι θέλει ν’ ασχοληθεί με το εν λόγω άθλημα. Εδώ και 2 χρόνια λοιπόν, η νεαρή skater εξασκεί καθημερινά τις ικανότητές της στο skateboarding. Οι γονείς της από την αρχή σεβάστηκαν την αγάπη της Briel για το σπορ και της επιτρέπουν καθημερινά να εξασκεί το σπορ και να δοκιμάζει νέα τρικ από μόνη της.

https://www.instagram.com/p/Bhk3fulg_Hv/?taken-by=brielsk8grl

Από εκεί λοιπόν, που ήταν ένα απλό κορίτσι που έπεφτε κάθε τρεις και λίγο από την σανίδα της, όταν εξασκούσε το σπορ στο πάρκο της γειτονιάς της, τώρα η Briel έχει εξελιχθεί τόσο ώστε η ιστορία της να εμπνέει άπειρα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Εξ’ ού και οι 20 χιλιάδες followers που έχει στο Instagram!

https://www.instagram.com/p/Bfzkk0XnymK/?taken-by=brielsk8grl

Η ιστορία της 7χρονης Briel αποδεικνύει ότι παρόλη την έλλειψη γυναικών skateboarders, δεν έχει σημασία ποιο είναι το φύλο σου ή ηλικία σου. Αρκεί ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις, να το εξασκείς και να ξανασηκώνεσαι με αποφασιστικότητα κάθε φορά που πέφτεις κάτω. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Κεντρική φωτό: Instagram @brielsk8grl