Το Storm Sessions είναι μια εφαρμογή φτιαγμένη από σκεϊτάδες για σκεϊτάδες!


Αν μέχρι τώρα ονειρευόσουν να κάνεις skate με τους αγαπημένους σου skateboarders, τώρα μπορείς! ΟΚ, στο περίπου…!

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η πιο τέλεια εφαρμογή για το skateboarding. Το Stomp Sessions, είναι μια νέα εφαρμογή την οποία δημιούργησαν πρώην αθλητές των extreme sports με σκοπό να φέρουν την επανάσταση στον τρόπο που μαθαίνει κανείς να κάνει skate, σκι και snowboard με το να τους φέρνουν σε επαφή με τους επαγγελματίες του είδους.

Η εφαρμογή λειτουργεί κάπως σαν το Uber. Μπορεί κάποιος να «καλέσει» μέσω του app επαγγελματίες των σπορ αυτών που είναι διαθέσιμοι συγκεκριμένες ώρες και έπειτα να κάνει μαθήματα με αυτούς σε γκρουπ.

Το app λειτουργεί προς το παρόν μόνο στο εξωτερικό και για την ακρίβεια, σε συγκεκριμένα μέρη της Αμερικής. Για π.χ. τα μαθήματα σκι και snowboard προς το παρόν είναι μόνο διαθέσιμα στο Squaw Valley στην Καλιφόρνια και για το skateboard σε συγκεκριμένα πάρκα της πολιτείας. Περισσότερα μέρη που θα περιλαμβάνουν μαθήματα με pros για surf και mountain biking θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον.

Μερικοί από τους επαγγελματίες αθλητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την εφαρμογή είναι οι Chris Cole, Jamie Anderson, Ryan Williams, Chas Guldemond, Jeremy Jones, Julia Mancuso, Daron Rahlves, Cam Zink, Chuck Patterson και JT Holmes μαζί και με άλλους λιγότερο γνωστούς αθλητές.

Φυσικά, το να κλείσει κανείς ένα μάθημα με αθλητές αυτού του βεληνεκούς δεν είναι και ότι πιο οικονομικό. Η New York Times αναφέρει ότι μια ώρα snowboarding με τον βραβευμένο Ryan Williams κοστίζει 250 δολάρια, ενώ ακόμη μεγαλύτερα ονόματα, όπως ο Chas Guldemond, κοστίζουν μέχρι και 500 δολάρια!

Παρόλα αυτά, η εφαρμογή προσφέρει και πιο οικονομικές επιλογές, ειδικά για το skateboarding, αλλά και βίντεο tutorials που βοηθούν τους χρήστες να μάθουν καινούργια τρικ.

https://www.instagram.com/p/BdnmKMvFlt5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_control

Κεντρική φωτό: Instagram @stompsessions