Το εμψυχωτικό βίντεο της παγκόσμιας καμπάνιας του brand


H Vans αποκαλύπτει το νέo κεφάλαιο της παγκόσμιας καμπάνιας της, This Is Off The Wall, με το βίντεο “Girls Skate India”.

Η πλατφόρμα ουσιαστικά επικεντρώνεται στο να παρουσιάσει διαφορετικές ιστορίες από διαφορετικούς ανθρώπους και να ρίξει «φως» στις ποικίλες μορφές δημιουργικότητας. Η Vans λοιπόν, επικεντρώνεται στις δημιουργικές κοινωνίες που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο κομμάτι της νέας καμπάνιας, έχει το όνομα Girls Skate India” και, πρόκειται για μια καθηλωτική και συγκινητική αφήγηση κοριτσιών που περιγράφουν πώς είναι η ζωή στην Ινδία για κοπέλες που αγαπούν το skateboarding.

Στο βίντεο μιλάνε οι αθλήτριες της Vans, Lizzie Armanto και Atita Verghese οι οποίες δείχνουν πώς βοηθούν άλλα κορίτσια που ζουν στην Ινδία να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση μέσα από το skateboarding. Το βασικότερο μήνυμα του βίντεο είναι το πώς μπορεί κανείς μέσα από μη-παραδοσιακές δραστηριότητες και οδούς να βρει τρόπους να εκφραστεί.  

Για να ενισχύσει το μήνυμα αυτό η Vans θα προσφέρει μαθήματα skateboarding σε γυναίκες που θέλουν να μάθουν το άθλημα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το brand θα προσφέρει πάνω από 100 skateboarding μέρη για τα μαθήματα, σε όλο τον κόσμο και σε πόλεις, όπως στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, το Σικάγο, το Λονδίνο, την Αγία Πετρούπολη, τη Σανγκάη, το Σάο Πάολο, τη Μπανγκαλόρ στην Ινδία, αλλά και το Μεξικό.