Αν κάποιος έχει το… δικαίωμα, τότε αυτός είναι ο Bam.


Ίσως και ο πιο OG skateboarder και stunt performer που γνωρίσαμε από το Jackass, να ήταν ο Bam Margera. Πόσες φορές έχουμε δει αυτόν τον άνθρωπο να τρώει τα μούτρα του, να κάνει το πιο τρελό, κασκαντερικού βεληνεκούς κόλπο και εμείς απλά να κοιτάμε άλλοτε με θαυμασμό, άλλοτε με απορία και άλλες φορές και με λίγο… τρόμο.

Αλλά αυτά έχει η ζωή ενός επαγγελματία skateboarder. Στην περίπτωση του Bam μπορεί να έχει και… ολίγο… αλκοολισμό, βουλιμικές τάσεις και διάφορα άλλα τέτοια, να του «τρώνε το μεδούλι». Τα πράγματα δεν έχουν πάει και πολύ καλά για τον Margera τα τελευταία χρόνια λοιπόν, ειδικά από τότε που πέθανε ο καλός του φίλος Ryan Dunn το 2011.

Επιστρέφει όμως τώρα δυναμικά, κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: να στρολάρει στους δρόμους με το skateboard του.

Μπορεί να πλησιάζει τα 40 και αυτό μπορεί να τον σταματάει από το να είναι ο…. «διάολος» που ήταν στα ‘00s όταν τον γνωρίσαμε, παρόλα αυτά, έχει ακόμα πολλά να δείξει και να αποδείξει –στον εαυτό του και σε εμάς.

Παρέα με νέους και παλιούς φίλους «σκίζει» τους δρόμους της Ισπανίας στα δύο, με το τελευταίο του βίντεο, «αιχμαλωτίζοντας» λίγη από την παλιά του δόξα και μαγεία.

Enjoy.