Αν έχεις $3.000 δολάρια να διαθέσεις, εδώ θα βρεις τις καλύτερες…


{source}<script src='https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js'>
  googletag.pubads().definePassback('/1777312/New_Platform_Extra_300_3', [[300, 250], [300, 600]]).display();
</script>{/source}
 

Οκέι, είτε είσαι ένας απλός φαν του σπορ, είτε λατρεύεις το χόμπι αυτό, είτε ασχολείσαι επαγγελματικά με αυτό, μια σανίδα του skate είναι ό,τι πιο απαραίτητο για αυτό το άθλημα.

Και ενώ υπάρχουν άπειρα σχέδια, άπειρα brands και άπειρες σανίδες από διαφορετικά υλικά, υπάρχει ένας οίκος που αποφάσισε να βγάλει την… καλύτερη.

{source}<script src='https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js'>
  googletag.pubads().definePassback('/1777312/New_Platform_Extra_300_3', [[300, 250], [300, 600]]).display();
</script>{/source}
 

Προσωπικά, δεν ξέρω αν είναι όντως η καλύτερη ως προς την κατασκευή της, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον σχέδιο και ακόμη πιο… ενδιαφέρουσα τιμή!

Η Hermès αποφάσισε λοιπόν, να δημιουργήσει σανίδες του skate, προσφέροντας μία πιο διασκεδαστική και playful ματιά σε αυτό το αντικείμενο, επιτρέποντας στον κόσμο του skateboard, να αποκτήσει μια πιο haute couture αισθητική!

 

Η συλλογή που αφορά το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017 αποτελείται από 3 διαφορετικά σετ σανίδων skate και longboards.

Τα τρία διαφορετικά στιλ και σχέδια των σανίδων έχει σχεδιάσει ο θρυλικός καλλιτεχνικός διευθυντής Henri d’Origny, και τα σχέδια έχει πάρει από το αρχείο του γαλλικού οίκου, όπως το  “Bouclerie Modern”, το “Cavalcadour” και το “Sangles en zigzag.”

 

Τα σχέδια προσφέρουν σίγουρα ένα δυναμικό προφίλ, συγκριτικά με τα υπόλοιπα σχέδια που κυκλοφορούν πολλά brands και έχουν φτιαχτεί από ένα ελαφρύ ξύλο, συνδυασμός οξιάς και σφενδάμου, αντικατοπτρίζοντας την υψηλή ποιότητα κατασκευή των σανίδων.

Και απ’ ότι ίσως έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, οι σανίδες αυτές έχουν και λίγο εμ… τσιμπημένη τιμή. Οι τιμές τους κυμαίνονται από τα $2.900-$3.000 δολάρια. Οπότε αν θέλεις να την αποκτήσεις, ξεκίνα να μαζεύεις από τώρα --για να την αποκτήσεις του χρόνου, φάση.

hermes_skateboards_01.jpghermes_skateboards_02.jpghermes_skateboards_03.jpg