Αδρεναλίνη στο κύμα, πάρτι στην παραλία! Με λίγα λόγια, kitesurf και Bacardi Rumix Summer Series!


Το απόλυτο, καλοκαιρινό party concept πάει στο 6ο Kitesurf Festival για το πιο extreme τριήμερο του καλοκαιριού!

7, 8 και 9 Ιουλίου, όλοι οι riders θα βρίσκονται στο Δρέπανο Αχαΐας για το 6ο Kitesurf Festival και το Bacardi θα είναι εκεί για να κάνει αυτό για το οποίο φημίζεται: να δίνει τον ρυθμό και να ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη, με δυνατές μουσικές και αξεπέραστα, super δροσιστικά Bacardi κοκτέιλ!

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου έχουμε την warm-up ημέρα του φεστιβάλ, με registrations, free kitesurf sessions από τους αθλητές, και φυσικά δυνατές μουσικές και extra απολαυστικά Bacardi κοκτέιλ.

bacardi2.jpg

Από το πρωί του Σαββάτου, οι σανίδες “παίρνουν φωτιά” με απίθανα κόλπα και extreme φιγούρες από τους καλύτερους kite-surfers, μαζί με ανεβαστική μουσική και τις ακαταμάχητες “νυχτεριδούλες” του Bacardi να δίνουν τον ρυθμό στην παραλία. Το βράδυ του Σαββάτου τίποτα λιγότερο από ένα κλασικό Bacardi party, με live DJ sets και φυσικά αυθεντικά Bacardi Mojitos!

Το τριήμερο κορυφώνεται την Κυριακή 9 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό και τις απονομές στους νικητές, σε ένα ανεπανάληπτο beach-party με πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερο Bacardi Rumix!

bacardi4.jpg

Θέλετε κι άλλα; Όλο το τριήμερο θα υπάρχουν δραστηριότητες και happenings για όλους τους φίλους και θεατές των αθλημάτων σανίδας, όπως γνωριμία με το kitesurf, βόλτες sup, μαθήματα windsurf αλλά και yoga sessions.

Τα Bacardi Rumix Summer Series είναι όλο εκπλήξεις και αυτή τη φορά η φάση περνάει σε ακόμα πιο extreme επίπεδα! Μην το χάσεις με τίποτα!

Και μην ξεχνάς: να μπαίνεις στη σελίδα του Bacardi στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα για τα Bacardi Rumix Summer Series!