Θέλει λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια για να καταγράψεις τη βόλτα σου με επιτυχία.


Αν κάνεις snowboard, έχεις πετύχει 100% κάποιον που όταν κάνει τις βόλτες του, μαγνητοσκοπεί παράλληλα τον εαυτό του. Και θέλεις να το κάνεις και εσύ, αλλά δε ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην έχεις θολά και περίεργα αποτελέσματα. Μην ανησυχείς, διαβάσαμε στο Transworld Snowboarding μερικές συμβουλές και τις μοιραζόμαστε μαζί σου!

- Μάθε την κάμερα σου

Διάβασε τις οδηγίες της κάμερας που έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις! Μη βαριέσαι. Μπορεί να βρεις μια λειτουργεία που αγνοούσες ότι υπάρχει. Κάνε τις δοκιμές από τον υπολογιστή σου για το πόσο φωτεινό θες πχ να είναι το αποτέλεσμα και βεβαιώσου ότι πατάς το REC πριν ξεκινήσεις τη βόλτα.

- Βρες τη σωστή γωνία

Κάνε κάτι μη αναμενόμενο! Δέσε την κάμερα σε σημεία περίεργα - πολλές επιλογές υπάρχουν. Πχ στη μπότα, στη σανίδα, στην πλάτη... Φαντασία να έχεις! Απλά να σιγουρευτείς ότι το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις για να τη σταθεροποιήσεις, είναι γερό και ανθεκτικό. 

Αν θέλεις να το κάνεις με τα χέρια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις επεκτάσιμο μονόποδο (aka σελφοκόνταρο) ή να φτιάξεις μόνος σου, από σκούπα ή και σωλήνα! Δέσε τη μηχανή σου επάνω και ξεκίνα να μαγνητοσκοπείς!

- Κάνε μοντάζ

Ώρα να παραδεχτείς την αλήθεια. Οι περισσότεροι θα βαρεθουν να δουν όοοολη σου την πορεία. Γι' αυτό, αν θέλεις να κάνεις ένα τέλειο βίντεο, πρέπει να το ρίξεις στο μοντάζ. Το Final Cut θα σε βοηθήσει!