Βουνό, ποτάμι, πόλη, θάλασσα και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε


Βουνό, ποτάμι, πόλη, θάλασσα και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε

 

Σε μια χώρα όπου μέσα στην ίδια εβδομάδα και σε μικρή απόσταση, μπορείς να συνδυάσεις Surfing, Wakeboard, Skateboard, Snowboard, το μόνο που λείπει είναι ένας ακούραστος rider που να το’ χει με τα boards! O πρωταθλητής του waterski, Νικόλας Πλυτάς, είναι ο άνθρωπός μας.

 

Από τα νερά της Αλιάρτου, στις βουνοκορφές της Βασιλίτσας και από τα κύματα του Λαγκούβαρδου στις ράμπες της Ν.Ερυθραίας. Ο Νικόλας Πλυτάς αποδεικνύει πως χάρη στο μεγάλο του πάθος, τη σανίδα, μπορεί να κάνει δυνατά sessions σε διαφορετικά core disciplines. «Η καθημερινότητά μου είναι πολύ κοντά σε αυτό. Μια μέρα μπορεί να είμαι στο βουνό για snowboard και να φεύγω χαράματα γιατί έβγαλε κύμα για surf. Την επόμενη μέρα θα κάνω λίγο wake και το απόγευμα ίσως skate…και προφανώς δε χάνω τις προπονήσεις στο waterski που είναι και το βασικό μου άθλημα!”

 

8-Never Bored Wakeboard.jpg

 

Υπάρχει η κατηγορία των αθλητών που προσηλώνονται σε αυτό που κάνουν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι αθλητές που έχουν αυτό το μικρόβιο από τη στιγμή που γεννιούνται. Ο 20χρονος πρωταθλητής του waterski, Νικόλας Πλυτάς συνδυάζει και τα δύο, έχοντας μεγάλο αθλητικό ταλέντο αλλά και πρωτόγνωρη επιμονή και προσήλωση σε ότι κάνει.

 

8-Never Bored Surf.jpg

 

«Τα skatetricks που μου αρέσουν πιο πολύ είναι τα airs και πιστεύω ότι είναι τα κόλπα που τα καταφέρνω καλύτερα. Στο snowboardμου αρέσουν τα πιο styleκόλπα. Το αγαπημένο μου στο βίντεο είναι το back 180 πάνω από το τροχόσπιτο. Στο surfκαταφέρνω καλύτερα όλων των ειδών τα carves, αλλά και barrels και airs. Τέλος στο wakeboarding μ’ αρέσουν τα inverts!», αναφέρει ο Νικόλας που συνεχώς δοκιμάζει και δοκιμάζεται σε αθλήματα που βασικός τους εξοπλισμός είναι η σανίδα!

 

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο: http://www.redbull.com/gr/el/stories/1331797590093/nikolas-plytas-master-tis-sanidas