... και προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της ταινίας-αφιέρωμα


... και προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της ταινίας-αφιέρωμα

 

Ανυπομονώντας για την ταινία, της οποίας η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Bronco Bar στην Κηφισιά, τα μέλη του DC crew περιγράφουν με λίγα λόγια την εμπειρία του tour.

Το DC North Swell Skate Tour empowered by Frulite On the Go μπορεί να τελείωσε, τα παιδιά όμως μας ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις ακόμα και θέλουν να μοιραστούν μαζί μας όλα αυτά που έζησαν 10 μέρες On the Go.

 

Κωνσταντίνος Τζέμης

Τι να πω για το tour; Όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τέλειο van, full όρεξη απ' όλους και το καλύτερο team που θα μπορούσε να παίξει. Όλοι το περιμέναμε πώς και πώς και γι' αυτό τίποτα δεν μπόρεσε να μας χαλάσει τη διάθεση, ούτε οι εξελίξεις στη χώρα, ούτε οι βροχές που μας κυνηγούσαν κάθε μέρα σχεδόν, ούτε και θέματα όπως τραυματισμοί, σπασμένα σανίδια κλπ. Όλα πήγαν καλά λοιπόν.

 

Λευκάδα, Γιάννενα, Νάουσα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη για δυναμικό φινάλε. Έκτος απ' τη Θεσσαλονίκη, όπου είχα αρκετά χρόνια να πάω, όλες οι πόλεις ήταν κάτι καινούργιο για μένα. Προσπάθησα, λοιπόν, να εκμεταλλευτώ τον χρόνο που είχαμε για να κάνω skate σε όλα αυτά τα καινούργια spots που βλέπαμε και παράλληλα να αποτυπώνω στον αισθητήρα της φωτογραφικής μηχανής ό,τι γινόταν τριγύρω μου. Όλο το team έδωσε πολύ και καλό υλικό σε ό,τι είδους camera υπήρχε. Είχαν πάρει όλες φωτιά και μαζί και ο Μπούκρας που ήταν σε μια παρόμοια κατάσταση... Φωτιά!

 

Δεν είναι εύκολο να γράψεις και να αναλύσεις ό,τι έγινε σε 10 full-on μέρες γιατί έγιναν πάρα πολλά. Νέα spots, ωραία tricks, πολλά χιλιόμετρα στο van (με το ηχείου του Θάνου στην τσίτα!), πολλές ατάκες του Σιταρά ο οποίος ήταν μες στην τρέλα, πολύ γέλιο (με τις ατάκες του Σιταρά και όχι μόνο...), locals και skateshops που μας βοήθησαν και στήριξαν το tour, βροχές (πολύ νερό...), κούραση, πόνος, κομμένα σανίδια, το skatepark της Ξάνθης το οποίο μας έκανε φοβερή εντύπωση, το live στη Θεσσαλονίκη (λίγοι το έζησαν), το videoclip (coming soon!), γκάζια, γκαζάκια και άλλα τόσα σκηνικά.

 

Respect σε όλα τα παιδιά του team γιατί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και συμβάλλανε στο να πραγματοποιηθεί αυτό το tour με απόλυτη επιτυχία. Άντε και του χρόνου!

 

Άλεξ Ρόπης

Το είχα φανταστεί, αλλά δεν το περίμενα ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα έφτιαχνα βαλίτσα και θα βούταγα σε ένα τέλειο van με τους καλύτερους μου φίλους γεμάτους πώρωση, με όρεξη για ατελείωτο χαβαλέ και προορισμό όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Ήμασταν έτοιμοι για όλα. Ακραίο!

 

Κάθε πρωί πού άνοιγα τα μάτια μου ένιωθα ότι ονειρευόμουν. Όλες οι πόλεις ήταν υπέροχες και για ξεκούραση αλλά και για ατελείωτο skateboarding. Περάσαμε αξέχαστες στιγμές με τους locals από κάθε πόλη και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.  Άλλα πάνω απ' όλα ευχαριστούμε τον Θάνο που έτρεχε για μήνες, για να τα οργανώσει όλα τέλεια και να μας προσφέρει ένα από τα πιο υπέροχα δώρα του skateboarding. Ελπίζω να απολαύσετε το video όπως εμείς.

 

Love and respect skateboarding!

 

DC North Swell Skate Tour - Premiere Poster.jpg

 

Άλεξ Σιταράς

To skate tour ήταν πολύ καλά οργανωμένο κι έτσι περάσαμε όλοι πολύ ωραία και καταφέραμε να μαζέψουμε υλικό και να γνωρίσουμε locals από κάθε μέρος.

 

Οι στάσεις έγιναν πιστεύω στις καλύτερες πόλεις που θα μπορούσαμε να επισκεφτούμε. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο η Ξάνθη.

 

Οι locals μας φέρθηκαν πολύ καλά και ήταν πρόθυμοι να μας δείξουν όλα τα spots που ήξεραν.

 

Στα μούφα σκηνικά θα έβαζα τις πολλές βροχές που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουμε αρκετές ώρες που θα μπορούσαμε να κάνουμε skate. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη χάσαμε μια μέρα λόγω βροχής και μια μέρα λόγω επιστροφής.

 

Van life παρέα με team mates που είναι τα καλύτερα άτομα και οι καλύτεροι skaters. Αυτό ήταν για μένα το πιο ωραίο σε όλο το tour.

 

Θάνος Πάνου

Έχω πάει πραγματικά σε πολλά tours με το skateboarding. Τα tours με τους φίλους μου, όμως, πάντα ξεχωρίζουν. Το North Swell ήταν σίγουρα ένα από αυτά. Πολύ γέλιο, πολύ καλή συνεργασία με όλους, full παραγωγικότητα, καλή υποστήριξη, ζωάρα, πολλά νέα spots και νέα πρόσωπα.

 

Ατάκες του tour ήταν οι εξής:
- Quifsa tezen
- Τσακλάνια - Τσακλέινς
- Smellers
- North Smell

 

Ευχαριστώ όλη τη παρέα του tour, τη DC, το Frulite On The Go καθώς και όλους τους υπόλοιπους που με καλή διάθεση βοήθησαν και περάσαμε άψογα.

 

Στέφανος Οικονομάκης

Μια από τις πιo όμορφες εμπειρίες που κάθε skater θα ήθελε και πρέπει να ζήσει. Για μένα προσωπικά, που την έζησα, ήταν υπέροχη και θα μου μείνει αξέχαστη.

 

Κάθε πόλη ήταν μοναδική με τα δικά της ωραία spots, μέρη, ανθρώπους και διαφορετικές νοοτροπίες που σου μένουν για πάντα στο μυαλό.

 

Το van ήταν το σπίτι όλων μας. Περνούσαμε σχεδόν όλη την ημέρα μέσα σε αυτό. Και ό,τι γίνεται στο van μένει στο van (χαχαα!).

 

Oι team mates, full γεμάτοι θετική ενέργεια και όρεξη για skate.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους locals από όλες τις πόλεις για την υποστήριξη, τη βοήθεια για τα spοts και την καλή παρέα.


Επίσης, αν δεν υπήρχαν οι Tod , John Μπούκρας , Choco και Μάριος, το tour δεν θα είχε την ίδια αξία.