Όλα όσα έγιναν στο Skate park στο Μαρούσι στις 13 & 14 Ιουνίου 2014!


Η ομάδα των The Great Boarders powered by Frulite OnΤheGo και οι φίλοι του skateboard συναντήθηκαν, για 4η χρονιά, σε ένα συναρπαστικό 2ήμερο skateboard event στο Skate park στο Μαρούσι στις 13 & 14 Ιουνίου 2014!
Τα τολμηρά μέλη της ομάδας των The Great Boarders αψήφησαν τον ήλιο και τη ζέστη, πήραν φυσική ενέργεια από το Frulite OnTheGo και έκοψαν την ανάσα με τα μοναδικά τους κόλπα στο κατηφορικό rail και το wall curve του skate park!
Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με ατελείωτο skateboarding στο session για το Best Trick και τους προκριματικούς για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Εντυπωσιακές παρουσίες, απλά μέχρι πιο περίπλοκα κόλπα και αμέτρητες φιγούρες από τους πιο επιδέξιους skateboarders της πόλης, έκλεψαν την παράσταση. Επιπλέον, όλοι οι skateboarders είχαν τη δυνατότητα να κάνουν mini service και stensil στη σανίδα τους.
Τη δεύτερη μέρα, το DJ set από τον DJ Σπαρτιάτη ανέβασε περισσότερο την αδρεναλίνη και το επίπεδο ανέβηκε στο μεγάλο quarter, όπου οι The Great Boarders έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!
Στο 2ήμερο skateboard event, οι νικητές που κέρδισαν έπαθλα μεγάλης αξίας είναι:
STEP UP -1ος ΝΟΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, 2ος ΝΙΚΟΣ ΜΟΛΟΧΤΟΣ
RAIL-HUBBA - 1ος ΝΟΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, 2ος ΜΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΣΗΣ
QUARTER - 1ος ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΗΣ, 2ος ΝΟΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
BEST TRICK (ledge) - ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ
Εκτός από το πλούσιο θέαμα, το φαντασμαγορικό 2ήμερο έκλεισε με πολλά give aways από το Color Skate και συλλεκτικά δώρα από το Frulite OnTheGo.

JOIN THE ACTION!
Για να δεις τι έγινε στα προηγούμενα events των The Great Boarders empowered by Frulite OnTheGo:                                                      Join us on
www.thegreatboarders.gr
www.facebook.com/FruliteOnTheGo

Λίγα λόγια για το Frulite On the Go
Tο 2002 «έσκασε» στην Ελλάδα το Frulite OnΤheGo! Το φρουτοποτό που σε γεμίζει ενέργεια μέσα στη διάρκεια της ημέρας, χάρη στο 3ple energy pack από Guarana, Ginseng και Φυσική Καφεΐνη. Και δεν είναι μόνο αυτό… Το Frulite OnΤhe Go έχει και βιταμίνες Β6, Β12 και C, για μία πραγματική έκρηξη ενέργειας! Όσο κι αν πέσεις, με το Frulite OnThe Go μειώνεις την κούραση και είσαι και πάλι power! Με, ανανεωμένη, full δυναμική εμφάνιση και 2 απολαυστικές γεύσεις Πορτοκάλι-Μήλο-Βερίκοκο & Πορτοκάλι-Νεκταρίνι, υπόσχεται ενέργεια στο maximum!
Γνωρίστε τους "The Great Boarders"
Είμαστε οι The Great Boarders, μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων που λατρεύει τα board sports και τον active τρόπο ζωής και υποστηρίζεται από το Frulite OnTheGo! Είμαστε αυτοί που τους αρέσει να ρολάρουν, να slida-ρουν, να πετούν πάνω σε μια σανίδα και να ζουν τη ζωή τους ψάχνοντας πάντα τη δράση μέσα από κάθε ευκαιρία! Το thegreatboarders.gr είναι το website που μας συνδέει ως κοινότητα.

Μέσα από αυτό, κάποιος μπορεί να ενημερωθεί για ότι συμβαίνει στον κόσμο των board sports από Ελλάδα και εξωτερικό, να μάθει πως μπορεί να ξεκινήσει να ασχολείται με αυτά, να βρει τα κατάλληλα spots για το κάθε ένα και να επικοινωνήσει με αθλητές και άλλους φίλους των αθλημάτων. Ασχολούμαστε κυρίως με τα αθλήματα του skateboard, windsurf και snowboard αλλά κρυφοκοιτάζουμε και άλλα board sports, όπως sup & surf και γενικά ότι άθλημα έχει σανίδα και τσουλάει στο δρόμο, στο νερό, στο χιόνι …

Κάθε χρονιά διοργανώνουμε τρία μεγάλα event για να γιορτάσουμε με φίλους αυτό που τόσο αγαπάμε. Είναι μια αφορμή για να μαζευτούμε όλοι, να περάσουμε καλά και να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας πάνω στα σανίδια. Αρχές κάθε έτους, ξεκινάμε τη σεζόν με το μεγάλο snowboard event, την άνοιξη συνεχίζουμε με το skate event και το καλοκαίρι παίρνει σειρά το windsurf event. Φιλοξενούμε και τρεις αθλητές, top στο είδος τους οι οποίοι είναι οι επίσημοι” riders” της ομάδας του Frulite OnTheGo και έχουν στόχο να μεταδίδουν την αγάπη για το άθλημά τους σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μπουν στον κόσμο των boards sports ή απλά να γίνουν καλύτεροι! Η κοινότητα μας είναι ανοιχτή και πάντα προσπαθούμε να την μεγαλώνουμε και να γινόμαστε περισσότεροι! Θέλουμε ο κόσμος να νιώσει την μαγεία των board sports και να μεταφέρουμε την αγάπη μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους!