O αθλητής, προπονητής και φίλος των TheGreatBoarders Σταύρος Αθανασόπουλος κάνει το όνειρό του πραγματικότητα


Η 1η Greek Freestyle Snowboard Academy ανηλίκων και ενηλίκων είναι γεγονός!

O αθλητής, προπονητής και φίλος των TheGreatBoarders Σταύρος Αθανασόπουλος κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και διοργανώνει το Greek Freestyle Snowboard Academy. Πέρσι είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με το Σταύρο στο Snowboard Camp by FRULITE OnTheGo και οι εντυπώσεις μας ήταν εξαιρετικές!

Τι είναι όμως το 1st G.F.S.A ;
Πρόκειται για 4 διαφορετικά προγράμματα μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 ειδικά σχεδιασμένα για ανήλικους και ενήλικους, όπου μπορείτε είτε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο snow board ή αν κάνετε ήδη snow board να βελτιώσετε την τεχνική σας, με σύνεση και ασφάλεια.

1st Greek Freestyle Snowboard Academy stavros athanasopoulos

Επίσης να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που αγαπούν το snowboard όσο και εσείς και να απολαύσετε αμέτρητες κατεβασιές με καλή παρέα από μια σειρά μαθημάτων που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε γρήγορα και σωστά σε ομάδες από 3-8 άτομα.

Τα προγράμματα είναι 2,4,6 ή 9 ημερών. Αφορούν εντατικά μαθήματα 4 ωρών/ημέρα, όπου με την βοήθεια του νόμιμου ανεξάρτητου δασκάλου Αθανασόπουλου Σταύρου, εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες Αυστριακές μεθόδους εκμάθησης βελτιώνοντας την προσωπική τεχνική σας ενισχύοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση πάνω στο snowboard κάνοντας το πιο διασκεδαστικό και απολαυστικό, εντός και εκτός του snowboard park στο χ.κ Καλαβρύτων.

Οι ομάδες χωρίζονται ανάλογα με το επίπεδο.

Level 1 (πράσινη ομάδα)
Αν δεν έχετε δοκιμάσει να κάνετε snowboard μέχρι τώρα θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εμπειρία. H G.F.S.A θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με ασφάλεια και να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό και την σειρά κινήσεων.
Η εκμάθηση γίνεται βήμα-βήμα προκειμένου να γλιστράτε με το snowboard σας, να εκτελείτε στροφές και να κατεβαίνετε πίστες μικρής δυσκολίας (συμπεριλαμβάνει δοκιμή fun bag).

Level 2 (μπλε ομάδα)
Για να μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα 2ου επιπέδου, θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγχετε το φρένο να σταματάτε να κατεβαίνετε εύκολες πίστες κάνοντας στροφές και να χρησιμοποιήσετε ένα lift .
Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα βελτιώσετε τις ικανότητές σας και θα αυξήσετε την εμπιστοσύνη σας.
Στο 2ο επίπεδο εκμάθησης στόχος είναι οι άνετες κατεβασιές στρίβοντας το snowboard σωστά και από τις 2 πλευρές. Το snowpark είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί κατανοώντας βήμα-βήμα την χρήση αλμάτων και προσγειώσεων αποφεύγοντας πιθανούς τραυματισμούς.

Level 3 (κόκκινη ομάδα)
Αφορά όλους εκείνους που μπορούν να κάνουν snowboard σε μέτριες κλίσεις δίχως αυτοπεποίθηση ενώ οι απότομες πλαγιές δεν είναι για την ώρα η αγαπημένη τους επιλογή
Στο 3ο επίπεδο εκμάθησης βελτιώνετε την ισορροπία σας, την άσκηση πίεσης του μυοσκελετικού συστήματος για την σωστή στάση του σώματος κατά το τσούλημα πάνω στο χιόνι κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Πρόγραμμα Ακαδημίας G.F.S.A.

Τα προγράμματα αφορούν μία σειρά μαθημάτων που γίνονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Η σειρά των μαθημάτων, ανάλογα με το πρόγραμμα, αποτελείται από 2,4,6 ή 9 ημερήσια μαθήματα τα οποία γίνονται σε συνεχόμενα Σαββατοκύριακα.

Ημερομηνία εκκίνησης των μαθημάτων είναι το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 έως Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 όπου θα είναι και η τελετή λήξης με τα ανάλογα διπλώματα συμμετοχής στην πρώτη freestyle ακαδημία snowboard με ελληνικό ΑφΜ.

Ώρες Μαθημάτων: 09:00 έως 13:30 ( συμπεριλαμβάνονται 2 διαλείμματα των 15 λεπτών/διάλειμμα).
Σημείο συγκέντρωσης: Εκδοτήρια ski pass
Ώρα συγκέντρωσης: 08:40
Ελάχιστος αριθμός συμμετοχής ανά ομάδα: 3 άτομα

Η 1st G.F.S.A ενεργεί με σκοπό την εξέλιξη του snowboard σε όλα τα κοινωνικά στρώματα εν μέσω κρίσης ως ένα σοβαρό και άξιο άθλημα που αξίζει να υπάρχει στην ζωή κάθε ανθρώπου που αγαπάει το συνδυασμό της άθλησης με την φύση.

Γι' αυτό προσφέρει 10% έκπτωση σε μαθητές/φοιτητές/ανέργους/στρατιώτες και 20% έκπτωση για το all inclusive πακέτο του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.*σε περίπτωση αδυναμίας μαθήματος από πλευράς καιρικών συνθηκών ή έκτακτης αδυναμίας μαθητών οι ώρες δεν εξαφανίζονται αλλά παρατάσσονται για την επόμενη δυνατή φορά, εξαργυρώνοντας πλήρως όλες τις ώρες.

Επικοινωνία, πληροφορίες για τιμές και κρατήσεις πακέτων μαθημάτων με την ελληνική ακαδημία freestyle snowboard στα τηλέφωνα: 210.9802838 / 6947711479


Πηγή: thegreatboarders.gr