Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τον σπουδαιότερο αγώνα b-boying της χρονιάς.


Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τον σπουδαιότερο αγώνα b-boying της χρονιάς. Αυτό το Σάββατο, στις 30 Νοεμβρίου,12:00 ώρα Ελλάδος, οι 16 καλύτεροι b-boys του κόσμου θα αναμετρηθούν στο sold-outJamsilArena της Σεούλ με σκοπό την ανάδειξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του RedBull BC One στη μνημειώδη 10η επετειακή χρονιά του διαγωνισμού.Παρακολουθήστε τον μεγάλο τελικό μέσω livestream εδώ, www.redbullbcone.com!

Έπειτα από εννέα μήνες συναρπαστικών, one-to-one αναμετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε έξι ηπείρους και 53 χώρες, περισσότεροι από 2.000 b-boys διαγωνίστηκαν με την ελπίδα να εξασφαλίσουν μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό μαζί με τους προηγούμενους 8 πρωταθλητές. ήρθε η στιγμή που η αφρόκρεμα του b-boying θα τα βάλει με τα νέα ταλέντα σε μια κορυφαία μονομαχία χωρίς προγνωστικά. 

Πρόκειται για το απόλυτο χορευτικό γεγονός της χρονιάς, μην το χάσεις!

 

redbull_bc2

 

Λίγα λόγια για το RedBullBCOne

Το RedBullBCOne θεωρείται ο σημαντικότερος one-on-oneb-boy διαγωνισμός στον κόσμο. Κάθε χρόνο χιλιάδες χορευτές διαγωνίζονται σε εθνικούς προκριματικούς (cyphers) για μια πολυπόθητη θέση στους έξι ημιτελικούς, οι οποίοι πραγματοποιούνται στη Δυτική Ευρώπη, στην Ανατολική Ευρώπη, στη Βόρειο Αμερική, στη Λατινική Αμερική, στην Ασία–Ειρηνικό και στην Μέση Ανατολή- Αφρική. Οι έξι νικητές αυτών των ημιτελικών κερδίζουν ένα εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό RedBullBCOne, στον οποίο φέτος θα έρθουν αντιμέτωποι με τους 8 νικητές προηγούμενων ετών. Το πρώτο RedBullBCOne φιλοξενήθηκε το 2004 στην Ελβετία. Από τότε, ο ετήσιος διαγωνισμός μεταφέρθηκε από την Γερμανία στην Βραζιλία, την Νότια Αφρική, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, με τον περσινό αγώνα να έχει πραγματοποιηθεί στη Ρωσία.

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί τη 10η επέτειο του RedBullBCOne. Φέτος ο Παγκόσμιος τελικός γίνεται στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, που είναι πατρίδα των πιο καινοτόμων και σύγχρονων εξελίξεων στο χώρο, και υπόσχεται να προσφέρει ένα χορευτικό υπερθέαμα.