Το «αστέρι» του Red Bull BC One έρχεται στην Ελλάδα!


Το «αστέρι» του Red Bull BC One έρχεται στην Ελλάδα!

Λάτρεις του breakdance ετοιμαστείτε! Αυτή την Παρασκευή, 9/11, ο Ιταλός Cico, μέλος του Red Bull BC One All Stars, έρχεται στο Deree, The American College of Greece, από τις 13:00 έως τις 15:00 για ένα workshop που δεν πρέπει να χάσει κανένα b-boy!

Πιστή στο ραντεβού της με το ελληνικό κοινό της breakdance σκηνής, η αφρόκρεμα του Red Bull BC One στέλνει φέτος τον Cico στην χώρα μας για να διδάξει όλα τα μυστικά της τέχνης δωρεάν. Την αρχή έκανε τον περασμένο Απρίλιο ο Βραζιλιάνος Neguin, παγκόσμιος πρωταθλητής του Red Bull BC One 2010, έπειτα τον Δεκέμβριο ακολούθησε ο «βετεράνος» Lilou, ο μοναδικός χορευτής που έχει κατακτήσει δύο φορές το Red Bull BC One 2005 & 2009. Τώρα σειρά έχει ο 28χρονος Βενετσιάνος, μέλος του crew BC One All Stars και των Spinkingz, ο οποίος θα «προσγειωθεί» με sliding, freezes και powermoves στην Αθήνα για ένα απολαυστικό δίωρο seminar session. 

Γνωστός και ως «βασιλιάς της δύναμης», ο Cico εξειδικεύεται στις εκρηκτικές κινήσεις και στις χορευτικές τεχνικές που αναδεικνύουν την ισχύ του σώματος ενός b-boy. Η ενεργητικότητά του πάνω στην σκηνή είναι ένα από τα μεγάλα του ατού ενώ μάλιστα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ των 27 περιστροφών στον αέρα με το ένα χέρι.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
DEREE COLLEGE GYM
ΓΡΑΒΙΑΣ 6, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΘΗΝΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ