Η θρυλική χορευτική σκηνή μιας από τις πιο επιτυχημένες ταινίες των τελευταίων ετών κατακτά και την 49η σεζόν του Saturday Night Live.


Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Saturday Night Live το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με την ιστορική εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης να επιστρέφει για την 49η σεζόν της δυναμικά. Και σε αυτήν την πρεμιέρα, ξεχωριστή θέση φαίνεται πως είχε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες των τελευταίων ετών, η μοναδική Barbie της Greta Gerwig.

Πιο συγκεκριμένα, ο Pete Davidson εκκίνησε τη νέα σεζόν του SNL με ένα σκετσάκι εμπνευσμένο από τη Barbie, μεταμορφώνοντας τη θρυλική πλέον σκηνή της ταινίας με το I’m Just Ken” του Ryan Gosling στο ολόδικό του I’m Just Pete”.

Φουλ committed στο να κάνει τη σκηνή όσο πιο επιτυχημένη γίνεται, ο παρουσιαστής της κωμικής εκπομπής έβαψε ακόμη και τα μαλλιά του κατάξανθα, κάνοντας και το ίδιο χορευτικό με αυτό του… original Ken. Στο σκετσάκι ο Davidson πρόσθεσε και μερικά δικά του ανέκδοτα, κάνοντας ξεκαρδιστικές αναφορές στο beef του με τον Kanye West, στο εντυπωσιακό του dating history και σε πολλά ακόμη.

Ο Davidson δεν έχασε ωστόσο και την ευκαιρία να αναφερθεί πριν από το σκετσάκι στην εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Hamas, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα ειρήνης.