Το account @gryffindior μας δίνει την απάντηση


Αγαπάς τον Harry Potter αλλά και την Μόδα; Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα. Μπορεί αρχικά, ο πλασματικός αυτός χαρακτήρας να μη φανταζόσουν ότι έχει σχέση με τον χώρο της Μόδας, αλλά υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει διαφορετική άποψη!

Το @gryffindior account στο Instagram, πρόκειται για ένα προφίλ που έχει γίνει viral και υπάρχει λόγος! Το account έχει ένα πολύ συγκεκριμένο concept το οποίο έχει τρομερό ενδιαφέρον! «Πώς θα ήταν οι χαρακτήρες του Harry Potter αν φορούσαν Dior ρούχα;», αναρωτήθηκε η Rachel Bernstein.

Η Rachel λοιπόν, η οποία… by day, έχει μια πολύ high end δουλειά στον χώρο της Μόδας, ως Senior Art Director στο αναγνωρισμένο e-shop, Moda Operandi, αποφάσισε να αξιοποιήσει τα skills της για ένα πολύ διασκεδαστικό Project!

Αποφάσισε λοιπόν, να δημιουργήσει αυτό το προφίλ στο οποίο «φιλοξενεί» τους χαρακτήρες από τις ταινίες του Harry Potter και με τη… μαγεία του Photoshop τους ντύνει με ρούχα Dior!

H Bernstein αναφέρει ότι το project αυτό έχει κάνει σε συνεργασία με το γαλλικό brand, καθώς –όπως δήλωσε-, «η ταυτότητα του οίκου συνάδει πολύ με τον κόσμο του Harry Potter».

https://www.instagram.com/p/Bfe-atBAy3P/?taken-by=gryffindior

Τώρα λοιπόν, η Rachel κάνει… styling στους χαρακτήρες του Harry Potter από σκηνές των ταινιών αλλά και καμπάνιες του brand και τους «ντύνει» με δημιουργίες Dior!

https://www.instagram.com/p/Bg4gOHLArro/?taken-by=gryffindior

Το προφίλ γρήγορα έκανε το γύρο του Instagram και δικαιολογημένα. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και διασκεδαστικό!

https://www.instagram.com/p/BhuhHhQgpkR/?taken-by=gryffindior

https://www.instagram.com/p/BiXq0y6gcoC/?taken-by=gryffindior

https://www.instagram.com/p/BjpUtO_A1fv/?taken-by=gryffindior

https://www.instagram.com/p/Bkfup8eFfzl/?taken-by=gryffindior

https://www.instagram.com/p/Bk8IN_Ogk40/?taken-by=gryffindior

https://www.instagram.com/p/BlYyHI5gjFZ/?taken-by=gryffindior

https://www.instagram.com/p/BnR9PDNFXjj/?taken-by=gryffindior

https://www.instagram.com/p/BoekT3aA2p5/?taken-by=gryffindior

https://www.instagram.com/p/BoJzalEAl1f/?taken-by=gryffindior

Κεντρική φωτό: Instagram @gryffindior