Του αρέσει να είναι single και δεν το κρύβει


Oι άντρες σήμερα είναι πολύ πιο εξηγημένοι από την γενιά των μπαμπάδων τους. Από το πρώτο ραντεβού, από την γενική συμπεριφορά, από κάθε σχετική συζήτηση, το αντιλαμβάνεσαι, αλλά το λένε και μόνοι τους: ‘’δεν θέλω να παντρευτώ’’. Αν ξεκινήσεις μια σχέση μαζί του μετά δεν μπορείς να του ρίξεις καμιά ευθύνη οτι άλλα είπε και άλλα έκανε… Δύσκολη περίπτωση, πάμε παρακάτω…

Δεν είναι στην ίδια φάση με εσένα: το οτι είστε ζευγάρι δεν σημαίνει οτι είστε και στην ίδια φάση της ζωής σας. Εσύ μπορεί να θέλεις μια οικογένεια κι εκείνος ένα master. Κανείς δεν μπορεί να πιέσει κανέναν σε αυτό το θέμα.

Δεν έχει ακόμη δουλειά: πώς να κρατήσει σπίτι και οικογένεια με την σύνταξη της γιαγιάς του; Δίκιο έχει ο άνθρωπος. Μην τον πιέζεις κι εσύ, γιατί όλο αυτό το πακέτο  είναι πραγματικά δυσβάσταχτο.

gamosin.jpg

Κάποια προηγούμενη σχέση τον έχει απογοητεύσει πολύ: ο πληγωμένος άντρας είναι σαν μωρό παιδί. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το παλικάρι, πρέπει με υπομονή και μεγάλη τρυφερότητα να του δώσεις ότι πραγματικά του λείπει: ηρεμία, συντροφικότητα, γέλιο, χαρά και εμπιστοσύνη. Οι γάμοι έρχονται πολύ μετά.

Ίσως δεν είναι τρελά ερωτευμένος: Βαθμός δυσκολίας 5. Και πώς θα καταλάβεις οτι δεν είναι ερωτευμένος; Εμείς οι γυναίκες έχουμε αυτό το άτιμο εσωτερικό ραντάρ που τα πιάνει όλα στον αέρα. Μέσα σου το ξέρεις πάρα πολύ καλά, απλά δεν θέλεις να το πιστέψεις.

Δεν έχεις το κατάλληλο E9 :  Αυτό είναι λίγο σκληρό, αλλά το έχω ζήσει και γενικώς συμβαίνει, οπότε πρέπει να το ακούσεις. Με τον Νίκο ήμασταν μαζί αρκετά καλά (ή έτσι νόμιζα) επί τρία τέσσερα χρόνια. Όταν κάποια στιγμή άρχισα να εκδηλώνω διακριτικά την επιθυμία μου να περάσουμε στην επόμενη πίστα, εκείνος δήλωσε ρητά οτι όλο αυτό τον πνίγει, οτι θέλει να δώσει βάρος στη δουλειά του και δεν μπορεί να νιώθει τέτοια πίεση. Επειδή ήταν τόσο έντονος και αποφασισμένος οτι δεν θέλει πολλά πολλά παρακάτω μαζί μου, εννοείται οτι έφυγα από την σχέση. Σε τέσσερις μήνες μαθαίνω οτι παντρεύεται μια τύπισισσα με κάτι βίλες με πισίνες στη Γλυφάδα από πολύ εύπορη οικογένεια… Τελικά ήταν απλά θέμα Ε9.

Ζει με τους γονείς του: αν δεν σε πειράζει μαζί με τον αγαπημένο σου να παντρευτείς τον πεθερό, την πεθερά, τα μικρότερα αδέλφια του και τη μεγάλη αδελφή της μαμάς του που μένει μαζί τους, κανένα πρόβλημα. Πώς θα μπορούσαμε εμείς να σταθούμε εμπόδιο στην ευτυχία σας!

 

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/sxeseis/39061-iomo-erectus-anipantrus