Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν από την στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο κατάστημα της Forever 21


Rock Forever 21, but just turned 30”, λέει ο διάσημος στίχος από το κομμάτι του Kanye West, “Bound 2”. Και να σου πω κάτι; Συμφωνώ απόλυτα! Το brand είναι αγαπητό και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και το σημαντικότερο; Έχει τις καλύτερες συνεργασίες!

Δηλαδή, ΟΚ, όταν η Kendall και η Kylie Jenner σχεδιάζουν (οικονομικά) ρούχα για το brand, μπορεί κανείς ν’ αντισταθεί; Προσωπικά, δεν μπορώ, ειδικά όταν πρόκειται για δύο γυναίκες σαν αυτές που το στιλ τους είναι ένα το οποίο πάντα κοιτάω, όταν χρειάζομαι λίγη έμπνευση για τις εμφανίσεις μου. Τώρα όμως τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο… ρεαλιστικά. Και σου εξηγώ, τι εννοώ:

Είναι μεσημεράκι. Κάνω βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού. Περπατάω και αντικρύζω μπροστά μου το πανέμορφο κτίριο της Forever 21 (Ερμού 46, Αθήνα).

kk_collection_06.jpg 

Όπως είναι φυσικό, μπαίνω μέσα, για να… ρίξω μια ματιά (και καλά, γιατί ξεκάθαρα πήγαινα στοχευμένα, μιας και ήθελα να ψωνίσω). Κάνω μια βόλτα στο μαγαζί, μέχρι που το μάτι μου πέφτει, στην «φωλιά» της Kendall και της Kylie! Υπάρχει μια γωνιά στο μαγαζί λοιπόν, που είναι όλη αφιερωμένη στην αποκλειστική συλλογή που έχουν σχεδιάσει για την Forever 21, οι διάσημες αδερφές.

Ρίχνω μια ματιά. "Τσιμπάω" αμέσως. Σκέφτομαι από μέσα μου, «Ε, να μωρέ, μπορείς να πάρεις μερικά ρούχα, απλά για να τα δοκιμάσεις» (…και καλά, γιατί από μέσα μου ήξερα ότι απλά δεν θα δοκίμαζα τα ρούχα κι ότι θα έφευγα με μπόλικες σακούλες από το κατάστημα).

Λέω να πάω στο δοκιμαστήριο να τα δοκιμάσω και να δω από «κοντά», πώς είναι να είσαι σαν την Κendall ή την Kylie Jenner! Αποφάσισα λοιπόν, να δημιουργήσω συνδυασμούς που θα φορούσαν οι αδερφές Jenner, βάζοντας πάντα την δική μου προσωπική πινελιά και στιλ. Αυτό έκανα και μάλιστα έβγαλα και φωτογραφίες για να τις δεις και να συνειδητοποιήσεις πόσο εύκολο είναι, με την βοήθεια της Forever 21, να υιοθετήσεις κι εσύ το στιλ της Kendall ή της Kylie!

Εγώ πάντως, μέσα απ’ αυτόν τον ενδυματολογικό πειραματισμό πέρασα θαυμάσια. Το διασκέδασα. Και το καλύτερο ήταν το εξής: δοκιμάζοντας συνδυασμούς που εκπροσωπούν έστω και λίγο το στιλ άλλων γυναικών, ανακάλυψα καινούργια στοιχεία για το δικό μου. Μόνο και μόνο γι’ αυτό  αξίζει να πας στο κατάστημα της Forever 21 και να τεστάρεις κι εσύ την συλλογή της Kendall + Kylie!

 

Tζιν μπουφάν με cut-outs + Φόρμα + Backpack αλά Kendall 

kk_collection_01.jpg 

 Bomber jacket + Ψηλόμεσο παντελόνι αλά Kylie 

kk_collection_02.jpg 

Tζιν φόρμα + Jacket + Mίνι μεταλλικό backpack αλά Kendall  

kk_collection_003.jpg 

Φουτεράκι + Κολάν + Backpack αλά Kylie  

kk_collection_04.jpg 

 Jacket + Kορμάκι + Φούστα αλά Kylie  

kk_collection_05.jpg 

Βρες την αποκλειστική συλλογή Kendall + Kylie στο κατάστημα της Forever 21, Eρμού 46, Αθήνα. 

 

Τις φωτογραφίες έχει τραβήξει ο Θάνος Λάινας