Δείτε τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής καμπάνιας ομορφιάς.


Ως άλλη Νίκη της Σαμοθράκης πόζαρε πρόσφατα η Zendaya στο μουσείο του Λούβρου, για τις ανάγκες της φωτογράφισης της νέας της συνεργασίας με τη Lancôme.

Για την καμπάνια της γαλλικής εταιρείας καλλυντικών, η Zendaya μιμείται τα ανοιγμένα φτερά του περίφημου ελληνικού αγάλματος που βρίσκεται στη μόνιμη συλλογή του μουσείου.

Σε σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Zendaya ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Λούβρου και καταλήγει μπροστά στη Νίκη της Σαμοθράκης. Προχωρώντας σε μια εντυπωσιακή κίνηση του φορέματός της, η ίδια μετατρέπεται σε «Νίκη» με ανοιγμένα φτερά, κόβοντας την ανάσα.

https://www.instagram.com/p/CwfTBDDgKp7/

«Για μένα, η στάση της δείχνει μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και νίκη», δήλωσε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, που έγινε για πρώτη φορά πρόσωπο της Lancôme το 2019.

«Βλέπουμε την τραγωδία στα έργα τέχνης και θέλαμε να αναπαραστήσουμε τις καλές ιστορίες των γυναικών» δήλωσε η επικεφαλής marketing της εταιρείας, Rachel Mlandenovich στον ιστότοπο Fashionista. «Όταν διαβάσαμε τα προφίλ των γυναικών που ενέπνευσαν αυτά τα αγάλματα, είπαμε αμέσως ότι «είναι κορίτσι της Lancôme». Δεν θέλαμε να διαλέξουμε απλώς την πιο διάσημη ή την πιο γνωστή μούσα, θέλαμε να διαλέξουμε την πιο ισχυρή».

https://www.instagram.com/p/CwfRwvAAaAL/?img_index=1