Το βραδινό μακιγιάζ αποτελεί για πολλές γυναίκες μια μορφή… τέχνης, που πέρα από δεξιοτεχνία και προσοχή, απαιτεί και τη σωστή επιλογή προϊόντων.


Είτε ετοιμάζεστε για κάποιο πάρτι, είτε για κάποιο επίσημο δείπνο, είτε απλά για ένα ποτό, το μακιγιάζ σας θα πρέπει να «αντέξει» κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ώστε να σας χαρίσει λάμψη όσες ώρες θα βρίσκεστε έξω.

Με τη βοήθεια της La Vie en Rose, θα δούμε βήμα-βήμα τις οδηγίες και συμβουλές για ένα τέλειο βραδινό μακιγιάζ που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Επιλογή της σωστής βάσης

Το σωστό μακιγιάζ ξεκινάει από τη σωστή βάση, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα.

Η βάση, ή με άλλα λόγια το foundation, αποτελεί την αρχή του υπόλοιπου μακιγιάζ. Για βραδινό look, επιλέξτε ένα make up που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο του δέρματός σας και ταυτόχρονα προσφέρει υψηλή κάλυψη με μακρά διάρκεια.

Make up 1 Creamy Vanilla 30ml

Αναζητήστε προϊόντα που είναι ανθεκτικά στη λιπαρότητα και τον ιδρώτα, ώστε να διατηρούν την τελειότητα του μακιγιάζ σας αναλλοίωτη για όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Επιπλέον, ένα καλό foundation θα πρέπει να είναι ελαφρύ στην αίσθηση, αποφεύγοντας την αίσθηση βάρους ή την φραγή των πόρων.

Για ακόμα πιο τέλεια εφαρμογή που διαρκεί, εφαρμόστε για αρχή ένα primer, το οποίο θα ενισχύσει την ομαλή εφαρμογή του foundation.

Μάτια που… λάμπουν!

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα βραδινό μακιγιάζ που πραγματικά ξεχωρίζει, τότε σίγουρα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα μάτια. Χρησιμοποιήστε παλέτες σκιών με έντονα και λαμπερά χρώματα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό look.

Επίσης το primer μπορεί να βοηθήσει τη σκιά αλλά και το γενικότερο μακιγιάζ των ματιών να μείνει αναλλοίωτο για ώρες, χωρίς να ξεθωριάσει ή να «πέσει».

Επιλέξτε σκιές που ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών σας και τη συνολική απόχρωση του μακιγιάζ σας για μια αρμονική και λαμπερή εμφάνιση.

Εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες παίζουν καίριο ρόλο στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού βραδινού μακιγιάζ. Η επιλογή μιας καλής μάσκαρας που προσφέρει όγκο και μήκος είναι απαραίτητη.

Lash Lifting 4ml

Η εφαρμογή δύο στρώσεων μπορεί να ενισχύσει το αποτέλεσμα, δίνοντας στα μάτια σας έναν πιο «δραματικό» και γοητευτικό χαρακτήρα.

Ζυγωματικά και λάμψη

Η επιλογή του σωστού blush και highlighter είναι πολύ σημαντική για την προσθήκη χρώματος και λάμψης στα ζυγωματικά, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του προσώπου. Το blush προσδίδει μια ζωντάνια στην εμφάνιση, ενώ το highlighter τονίζει διάφορα σημεία του προσώπου.

Η επιλογή των αποχρώσεων πρέπει να γίνει με βάση τον τόνο του δέρματος και τη συνολική απόχρωση του μακιγιάζ σας.

Χείλη που τραβούν τα βλέμματα

Η τελευταία πινελιά σε κάθε βραδινό μακιγιάζ είναι τα χείλη. Επιλέξτε ένα κραγιόν σε έντονη απόχρωση που ταιριάζει με τη συνολική εμφάνιση και ενισχύει το μακιγιάζ σας.

Για πιο πλούσιο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών πριν την εφαρμογή του κραγιόν για να δημιουργήσετε ένα όμορφο περίγραμμα.

Lip Booster 5ml

Εμείς, σας προτείνουμε και το Lip Booster της La Vie en Rose, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει άμεσο plumping στα χείλη σας, τονίζοντας παράλληλα τη φυσική ομορφιά τους!

Εκθαμβωτικά αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν

Το βραδινό μακιγιάζ δεν είναι απλώς μια ρουτίνα ομορφιάς, αλλά μια έκφραση της προσωπικότητάς σας και του στυλ σας. Με τη σωστή εφαρμογή και την προσεκτική επιλογή προϊόντων, μπορείτε να επιτύχετε ένα ακαταμάχητο look που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε βραδινή σας έξοδο.

Με λίγη εξάσκηση και τα σωστά εργαλεία, η δημιουργία ενός εντυπωσιακού μακιγιάζ είναι εφικτή για κάθε γυναίκα. Ενισχύστε σήμερα τη λάμψη και την αυτοπεποίθησή σας και τραβήξτε τα βλέμματα!

Τα παραπάνω προϊόντα βρίσκονται στη συλλογή της La Vie en Rose και μπορείτε να τα βρείτε εδώ: