Stevie Nicks, Debbie Harry, Miley Cyrus, αλλά και ένα απρόσμενο Beatles reunion, συμβάλουν στον ολοκαίνουριο δίσκο της τραγουδίστριας που εισήχθη πέρυσι στο Rock and Roll Hall of Fame


Η ένταξή της στο Rock and Roll Hall of Fame ήταν σύμφωνα με την ίδια ένα λάθος, μιας που η ίδια δεν είναι rock τραγουδίστρια. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Dolly Parton είπε να το αλλάξει αυτό, ηχογραφώντας έναν rock δίσκο που θα ζήλευε και ο πιο επιτυχημένος αστέρας, γεμάτο από εκρηκτικές συνεργασίες και διασκευές.

Γεμάτος από rock ‘n’ roll originals και covers, ο δίσκος Rockstar, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου από τη δική της Butterfly Records σε συνεργασία με το Big Machine Label Group.

Στη massive tracklist 30 κομματιών του Rockstar πραγματοποιείται κυριολεκτικά ένα Beatles reunion, ο Steve Perry τραγουδά ένα κομμάτι των Journey, ενώ η Lizzo παίζει  jazz φλάουτο στο “Stairway to Heaven”, οπότε καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για το απόλυτο must της χρονιάς!

Ως προς τις διασκευές, ο Sting συνοδεύει την Parton σε αυτή του “Every Breath You Take”, η P!NK και η Brandi Carlile βοηθούν στην νέα εκδοχή του “(I Can’t Get No) Satisfaction” των Rolling Stones, η Miley Cyrus επανερμηνεύει με τη νονά της το  “Wrecking Ball”, ενώ η Debbie Harry δίνει μαζί της νέα πνοή στο “Heart Of Glass”.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr