Την είδηση έκαναν γνωστή οι χρήστες του λογαριασμού της στο Facebook


Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, Ρένα Κουμιώτη. Την είδηση έκαναν γνωστή οι χρήστες του λογαριασμού της στο Facebook.

Στην ανάρτηση αναφέρεται: «H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. «Έφυγε» σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης για τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της. Όσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά, γνωρίσαμε το ήθος, την ψυχή, τη σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της. Μια μεγάλη κυρία «έφυγε» αλλά θα είναι πάντα εδώ… Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0zyNxBtsrGv2n8Lf2ntctTshjDmfQknUreUqgozneaj3fix8M3HL9uTQSbZiscr18l&id=100028020384957

Η Ρένα Κουμιώτη γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1948 στη Νέα Ιωνία Αττικής. Οι γονείς της ήταν πρόσφυγες από τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη.

Η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται από την παιδική ηλικία της ως κορδελιάστρα, ενώ τo 1968 τη βρίσκει να δουλεύει στην «Απανεμιά» όπου βρέθηκε και ο Μανώλης Μητσιάς, που μόλις είχε κατέβει απ’ τη Θεσσαλονίκη. Ένα βράδυ την άκουσε να τραγουδά ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και της πρότεινε τότε να τραγουδήσει με τον Γιάννη Πουλόπουλο στον δίσκο Ο Δρόμος, που ετοίμαζαν τότε μαζί με τον Μίμη Πλέσσα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr