2 συνδυασμοί χρωμάτων που θα κάνουν το outfit σου να δείχνει πολυτελές

Είναι το μυστικό των fashion girls
Κείμενο: Ειρήνη Διαμαντακίδου

Παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, τα fashion girls εξακολουθούν να παραδίδουν μαθήματα στιλ, έστω και μέσα από τις λίγες εμφανίσεις τους στους δρόμους των πόλεων που κατοικούν. Τελευταία παρατηρήσαμε την αγάπη τους για τους αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς.

Είναι μια ανέξοδη και έξυπνη ιδέα που στηρίζεται στη λογική του mix & match χρωμάτων, η οποία ανανεώνει τη διάθεση και αναβαθμίζει κάθε σύνολο, κάνοντας το να δείχνει πολυτελές και πανάκριβο.

Αυτή τη σεζόν πρέπει να τολμήσεις και να απομακρυνθείς για λίγο από την παλέτα των μπεζ αποχρώσεων που κυριάρχησε την προηγούμενη σεζόν. Δώσε έμφαση σε προκλητικά κι έντονα χρώματα που τραβούν την προσοχή και κάνουν το σύνολο pop, όπως ακριβώς το τολμούν και οι πιο δημοφιλείς μούσες του street style.

Tangerine & navy blue

Θυμίζει πορτοκάλι ή το χρώμα του ουρανού την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Το tangerine είναι ένα πολύ ζωηρό και φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, που πολλές γυναίκες διστάζουν να το φορέσουν. Όμως, δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με ένα navy blue παντελόνι, εξυπηρετώντας μια κομψή εμφάνιση από το πρωί στο γραφείο.

photo credits Instagram @monikh

 

Λιλά & κόκκινο

Το λιλά ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends στα χρώματα το 2020, γεγονός που σημαίνει ότι ίσως έχεις κάποιο ρούχο ήδη στην ντουλάπα σου. Αν όχι, μπορείς να αναζητήσεις στην αγορά για ένα λιλά φόρεμα με puffy μανίκια, όπως αυτό που φόρεσε η digital creator Hanna Stefansson και να το συνδυάσεις με ένα αξεσουάρ σε φλογερό κόκκινο, όπως η τσάντα της. Ή αν θέλεις να κάνεις ακόμα πιο πολυτελές το σύνολο, να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια.

photo credits Instagram @hannastefansson

 

cover photo credits Instagram @hannastefansson

Πηγή