Οι φαν της ταινίας τεστάρουν τις ικανότητες των νεαρών ηθοποιών στο skate


H νέα ταινία του Jonah Hill, Mid90s προβλέπεται πολλά υποσχόμενη. Η ταινία η οποία έχει κάνει ήδη πρεμιέρα στην Αμερική, πρόκειται για ένα dramedy (δράμα & κωμωδία μαζί) η οποία δείχνει τη ζωή ενός 13χρονου παιδιού ο οποίος ξεκινάει να κάνει παρέα με ένα γκρουπ skateboarders μεγαλύτερης ηλικίας. Η ταινία διαδραματίζεται στα ‘90s, στο Λος Άντζελες της Αμερικής.

Με την ταινία να έχει λάβει ήδη καλές κριτικές και το καστ ν’ αποκτά φήμη μετά την ταινία, πολλοί φαν της ζήτησαν από τους νεαρούς ηθοποιούς να τεστάρουν τις δεξιότητές τους στο skateboarding.

Με αφορμή την προώθηση της ταινίας, το καστ γύρισε ένα βίντεο στο οποίο κάνουν διάφορα skate τρικ, τα οποία ζήτησαν οι φαν τους να εκτελέσουν!

Οι Suljic, Ryder McLaughlin και Olan Prenatt λοιπόν, «απαντούν» στις επιθυμίες των φαν τους και αποδεικνύουν ότι είναι καλοί skateboarders.

H ταινία την οποία έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο υποψήφιος με Όσκαρ, Jonah Hill είναι μια αυτοβιογραφία του σταρ, όταν βρισκόταν στα προ-εφηβικά του χρόνια. Μέσα από την ταινία, ο Hill μας εξιστορεί πώς το skateboarding και η φιλία που απέκτησε με τους υπόλοιπους skateboarders τον έκαναν πραγματικά χαρούμενο και του άλλαξαν την ζωή.

Ο Hill σε συνέντευξή του για την προώθηση της ταινίας μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το skateboarding και η hip-hop μουσική για την ζωή του, το skateboarding αλλά και το φιλμ.

Δες την συνέντευξη παρακάτω.

Κεντρική φωτό: Instagram @mid90smovie