Μάθετε όλα όσα έγιναν πριν μερικές μέρες στο νησί των ανέμων


Μάθετε όλα όσα έγιναν πριν μερικές μέρες στο νησί των ανέμων

 

Σε γυναικεία υπόθεση γεμάτη συμβουλές, χαμόγελα και δράση εξελίχθηκε το τριήμερο kitesurf clinic στο Νησί των Ανέμων υπό την καθοδήγηση της Gisela Pulido. Η 10 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του kitesurf, βρέθηκε από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, καλεσμένη του Μύκονος Waves Beach House and Suites (http://www.mykonoswaves.com/) που διαχειρίζεται η Hotel Brain και μοιράστηκε συμβουλές και μυστικά μαζί με 10 Ελληνίδες kitesurfers.

 

8-Kitesurf Clinic Gisela Pulido (2).jpg

 

«Η Μύκονος θεωρείται ένας ανερχόμενος kitesurf προορισμός και χάρηκα πολύ που γνώρισα αυτές τις Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες αγαπάνε το σπορ, την προπόνηση και διψάνε να μάθουν νέα τρικ και να κάνουν freestyle, όπως μου αρέσει και εμένα.», αναφέρει η Gisela,.

 

8-Kitesurf Clinic Gisela Pulido (3).jpg

 

Η 22χρονη Ισπανίδα πρωταθλήτρια επιδόθηκε σε θεωρητικά και πρακτικά sessions στο Kite Mykonos στην παραλία του Κόρφου παρέα με τις Ελληνίδες αθλήτριες. H έλλειψη δυνατών ανέμων δυσκόλεψε λίγο το πρακτικό session, ωστόσο η Gisela μίλησε με κάθε αθλήτρια ξεχωριστά, αναλύοντας τους στόχους, τις δυσκολίες και τα επόμενα βήματα στην προσπάθεια να ανεβάσουν το επίπεδό τους. «Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου! Αλήθεια! Ήταν απίστευτο συναίσθημα να κάνεις kite δίπλα σε μια αθλήτρια που θαυμάζαμε στο YouTube. Το πιο απίστευτο όμως ήταν η ίδια η Gisela σαν άνθρωπος. Μοναδική στόφα, προσγειωμένη, ώριμη, γλυκιά και πανέξυπνη...έχει πλέον και 10 φίλες στην Ελλάδα η Gigi!», αναφέρει μία εκ των Ελληνίδων αθλητριών και υπόσχεται, μαζί με τις υπόλοιπες kitesurfers να εξελίξουν και άλλο το ελληνικό Kitesurfing.

 

8-Kitesurf Clinic Gisela Pulido (4).jpg

 

Πάρε μια γεύση από το Kitesurf Clinic με την Gisela Pulido στη Μύκονο εδώ: 

http://www.redbull.com/gr/el/surfing/stories/1331802188044/video-gisela-pulido-kitesurf-mykonos-2016

 

#KiteWithGisela