Δείτε τώρα το 5λεπτο trailer


Δείτε τώρα το 5λεπτο trailer


Το Skate Trades είναι μια ταινία μικρού μήκους που σκοπό έχει να δείξει στους ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα του skate, τις επιλογές που υπάρχουν ώστε να συνδυαστεί αυτή τους η ενασχόληση με μια επαγγελματική απασχόληση που θα έχει να κάνει με αυτό.

Η ταινία διάρκειας 22 λεπτών χρηματοδοτήθηκε από την Καναδική κυβέρνηση, με σκοπό να τονιστούν στους νέους της χώρας αυτές τις προοπτικές. Ο Jason Bothe, που είναι ο δημιουργός της ταινίας δηλώνει πως «ελπίζω αυτό το φιλμ να εμπνεύσει τη νέα γενιά να ψάξει για μια καριέρα γύρω από το χώρο του skate, καθώς δε θα γίνουμε όλοι επαγγελματίες skater. Αυτό το φιλμ τους δείχνει πως μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, αλλά να έχουν και τα μάτια τους ανοιχτά για ευκαιρίες γύρω από αυτό».

Η ταινία γυρίστηκε στο Squamish και το Vancouver, που προσθέτουν μια πινελιά δυτικής ακτής στο τελικό αποτέλεσμα. Το πλήρες αποτέλεσμα θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι που μας έρχεται, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να δείτε ένα ορεκτικό στο βίντεο που ακολουθεί.



{vimeo}117331251{/vimeo}