Η Αθήνα σε ρυθμό skate ξανά - γίνεται και πάλι το spot για μερικούς από τους καλύτερους skaters της διεθνούς σκηνής. 


Η Αθήνα σε ρυθμό skate ξανά, γίνεται και πάλι το spot για μερικούς από τους καλύτερους skaters της διεθνούς σκηνής. Έτσι και το Vans European Skate Team βρίσκεται στην πόλη μας για μερικές μέρες, με τους riders να τσουλάνε ανάμεσά μας: Sam Partaix, Flo Marfaing, Kris Vile, ο team manager Danny Wainwright, αλλά και ο πολυσυζητημένος 17χρονος Dann Van der Linden, επισκέπτονται την Αθήνα. 

Όλοι οι riders θα βρίσκονται στο Vans store @ The Mall Athens την Πέμπτη 6 Μαρτίου για ένα exclusive signing και γνωριμία με το Αθηναϊκό κοινό. Εκεί θα βρίσκεται και το ελληνικό Vans team, οι συνήθεις ύποπτοι της εγχώριας σκηνής.

Do not miss these guys!

Πέμπτη 6 Μαρτίου, 5μμ – 8μμ @Vans store, The Mall Athens, 1ος όροφος

Οι 15 πρώτοι τυχεροί που θα βρεθούν στο κατάστημα θα κερδίζουν συλλεκτικά δώρα!

FB event page:
https://www.facebook.com/events/649457655121259/?previousaction=join&source=1

Riders’ bios:



Ο Sam Partaix αποκαλείται και skate gypsy. Τα πάντα, παντού και οποιαδήποτε στιγμή χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα του Sam. Ένας skater που δουλεύει σκληρά και δεν σταματά να ταξιδεύει και να κάνει αυτό που αγαπά. Ο Sam μπορεί να τσουλήσει πάνω σε οτιδήποτε θελήσει και το διασκεδάζει πολύ. Πάντα χαμογελαστός, φορώντας t-shirt Motorhead, μπορεί να καταστρέψει όλες του τις σανίδες με μεγάλη ευκολία.

Είναι μέλος της ομάδας της Vans εδώ και 7 χρόνια και είναι πάντα πρόθυμος να συμμετάσχει σε κάθε tour που μπορεί να προκύψει. Ένας αληθινός skater, με τόση ενέργεια, που δεν έχουν ούτε δέκα σχολιαρόπαιδα μαζί…



O Kris Vile κατάγεται και εξακολουθεί να ζει υπό τα γκρίζα σύννεφα του Birmingham της Αγγλίας, αλλά δεν αφήνει τη βροχή να επηρεάζει την ικανότητά του πάνω στη σανίδα. 

Ένας «δολοφόνος» για οτιδήποτε συναντήσει με τη σανίδα του:  δρόμος, ράμπες, τσιμέντο, τα πάντα. Ο Kris δεν είναι απλά skater με τεχνική ή ένας πολύ καλός stair skater, είναι τα πάντα σε ένα και δεν ξεπερνά ποτέ κανένα εμπόδιο χωρίς μια φωτογραφία η ένα βίντεο από την «επίθεσης» του.



Ο Flo Marfaing είναι ένας βετεράνος του ευρωπαϊκού skate, τα έχει κάνει όλα. Υπήρξε pro skater για μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Κατάγεται από το Muelheim της Γερμανίας και μένει τώρα στη Βαρκελώνη, γνωστή και ως “η παιδική χαρά των skaters” στην Ευρώπη. Είναι γνωστός για την τεχνική του ικανότητα και την εκπληκτική του ισορροπία, καθώς και για το ότι κάνει κάποια από τα δυσκολότερα tricks σε combo’s. 

Είναι μέλος της οικογένειας της Vans πάνω από μια δεκαετία, αλλά δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι επιβράδυνσης, εκτελώντας καθημερινά νέα και σχεδόν αδύνατα tricks.



Ο Daan Van der Linden είναι η νεότερη προσθήκη στο roaster του Ευρωπαϊκού team της Vans. Έρχεται από το Eindhoven και είναι μόλις 17, αλλά δεν έχει τίποτα παιδικό. Η ικανότητά του στο skate είναι εκρηκτική και ο ίδιος μοιάζει με ενήλικα παγιδευμένο σε σώμα αγοριού, λόγω της εξαιρετικής  ταχύτητας, του flow και των tricks του. Transition, rails, street, skatepark, μπορεί να «διαλύσει» τα πάντα στο δρόμο του.

Θα πρέπει να θυμάστε το όνομα Daan Van Der Linden, θα δούμε πολλά από αυτό το παιδί!