Πιάσαμε τους συντελεστές του Homegrown για ένα quick chat, ενώ θα επανέλθουμε τις επόμενες μέρες και με άλλα posts σχετικά με το event.


Μία εβδομάδα και κάτι πριν το φετινό, τρίτο κατά σειρά, Homegrown Event: From Dawn Till Dawn - Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix. Αυτή τη φορά στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, το Σάββατο 1η Μαρτίου.

Μια καλή ευκαιρία για απόδραση το τριήμερο της  Καθαράς Δευτέρας!

Πιάσαμε τους συντελεστές του Homegrown για ένα quick chat, ενώ θα επανέλθουμε τις επόμενες μέρες και με άλλα posts σχετικά με το event.

Φωτογραφίες: Ηλιάς Μερτής (από το περσινό Homegrown)
Περισσότερα για το πρόγραμμα του φετινού Homegrown: ΕΔΩ



Τι να περιμένουμε φέτος από το τρίτο Homegrown - From Dawn Till Dawn event;

To φετινό battle θα είναι όπως το περιγράφει και ο τίτλος της εκδήλωσης: From Dawn till Dawn - Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix v.3.  Εντυπωσιακά κόλπα από ερασιτέχνες & επαγγελματίες snowboarders ‘κόντρα’ σε ένα ατελείωτο dj set με freestyle μουσικάρες.  Όλα αυτά σε συνδιασμό με το χιονισμένο σκηνικό της παραμυθένιας Βασιλίτσας θα μας κρατήσουν ζεστούς από τις 10 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το τρίτο ετήσιο outdoor event της ομάδας homegrown θα γίνει φέτος το Σάββατο 1η Μαρτίου στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.  Το σκηνικό αλλάζει αφού θα υπάρχουν φώτα στο snowpark για όσους ‘ψήνονται’ να συνεχίσουν …15 ώρες non stop μουσικές επιλογές από τους επιλεγμένους DJs της homegrown, με γεύσεις analogue vs. digital και την κονσόλα στημένη μπροστά από το Junkyard Snowpark της SLUT Boardshop.

Η είσοδος στο junkyard snowpark είναι ελεύθερη δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν στην κλήρωση για τα δώρα των χορηγών μας: Snowboard, hoodies, headwear pieces και άλλες εκλήξεις!

Πως αποφασίσατε φέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας;

Φέτος θέλαμε να κάνουμε κάτι λιγότερο εμπορικό και πιο 'φυσικό' που να ταιριάζει και με το brand μας.  Απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο από την καθημερινότητα της Αθήνας και απλά πάμε να χαθούμε στα βουνά της Βασιλίτσας!  Εξ άλλου τι πιο τέλειο από το να βρίσκεσαι στις λευκές πλαγιές του βουνού μακριά από την πόλη, ανάμεσα σε φίλους, ακούγοντας καταπληκτικές μουσικές και παρακολουθώντας snowboard tricks & άλματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Τι έχετε να θυμηθείτε από τα δύο προηγούμενα Homegrown events;

Ότι με λίγο θέληση όλα γίνονται!