Ο αγαπημένος μας σαρκαστικός χαρακτήρας από τα Friends στα καλύτερά του


Λατρεύεις να τον μισείς. Ή απλά τον λατρεύεις γιατί είναι ο μεγαλύτερος ατακαδόρος που έχεις συναντήσει ποτέ σε sitcom κωμική σειρά. Ο λόγος για τον αξιολάτρευτο, επικριτικό και καυστικό Chandler Bing που από το 1994 μας έχει κλέψει την καρδιά.

Ο χαρακτήρας που γνωρίσαμε στην θρυλική σειρά του NBC, Friends, στα 10 χρόνια που παιζόταν η σειρά, είχε πολλές, πολλές, πολλές, καλές και σίγουρα αστείες στιγμές.

Μερικές από τις καλύτερες είναι οι παρακάτω.

Σημείωση: Ήταν πολύ δύσκολο να συλλέξουμε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας στιγμές, μιας και ο χαρακτήρας… «ελάμπε» σε κάθε επεισόδιο των Friends…

Season 2: 'The One After the Super Bowl'

O Chandler γνωρίζει μια παλιά του συμμαθήτρια (aka Julia Roberts) την οποία είχε κοροϊδέψει όταν ήταν στο σχολείο. Αυτή παίρνει την εκδίκησή της, κάνοντας τον Bing να θέλει να πέσει στο κρεβάτι μαζί της. Δεν συμβαίνει ποτέ αυτό, όταν ο χαρακτήρας της Roberts τον εκδικείται αφήνοντας τον χωρίς ρούχα και εσώρουχα στην τουαλέτα ενός εστιατορίου!

Season 3: 'The One with the Hypnosis Tape'

Ο Chandler προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα και όταν δεν τα καταφέρνει η Rachel του δίνει μια κασέτα που τον «υπνωτίζει» ώστε να μην θέλει να καπνίσει τελικά. Την κασέτα έχει πάρει η Rachel από γυναίκα συνάδελφό της με αποτέλεσμα να υπάρχουν σε αυτή ατάκες του τύπου «Είσαι μια δυναμική γυναίκα». Ε, ο… υπνωτισμένος Chandler μετά από λίγο γίνεται μια… δυναμική γυναίκα που δεν χρειάζεται να καπνίσει!

Season 4: 'The One with Chandler in a Box'

Σε ένα από τα πιο επικά Thanksgiving επεισόδια, ο Chandler περνάει την γιορτή σε ένα κουτί, σαν τιμωρία από τον Joey αφού φίλησε την τότε κοπέλα του. Τα “knock-knock” αστειάκια σε συνδυασμό με την ανάγκη του να λάβει συγχώρεση από τον φίλο του, κάνουν αυτή την στιγμή του Chandler από τις καλύτερες.

Season 5: 'The One Where Everybody Finds Out'

Ο Chandler και η Monica ξεκινάνε την σχέση τους στα κρυφά και στην αρχή γνωρίζει γι’ αυτούς μόνο ο Joey. Κάποια στιγμή και τα υπόλοιπα μέλη του gang μαθαίνουν τα νέα, τυχαία φυσικά! Η Rachel και η Phoebe είναι αυτές που μαθαίνουν για την σχέση τους και προσπαθούν να τους «δουλέψουν» λιγάκι, για να διασκεδάσουν λίγο. Η Phoebe «ρίχνεται» στον Chandler για να δουν την αντίδρασή του και του ζητάει να βγουν ραντεβού. Το… ραντεβού αυτό είναι από τις πιο επικές στιγμές του Chandler (και της Phoebe).

Season 6: 'The One on the Last Night'

Η αξιολάτρευτη πλευρά του Chandler προβάλλεται σε αυτό το επεισόδιο όταν αφού πρόκειται να μετακομίσει με την Monica στο διαμέρισμά της, προσπαθεί να βοηθήσει οικονομικά τον Joey, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα συγκάτοικο (για να μοιράζεται και τα έξοδα του σπιτιού). Δημιουργεί ένα fake παιχνίδι για να ξεγελάσει τον Joey ώστε να κερδίσει λεφτά. Ο Joey τα χάνει αυτά μετέπειτα στο ίδιο fake παιχνίδι, όταν παίζει με τον Ross!

Season 7: 'The One with Phoebe's Cookies'

H Monica και ο Chandler έχουν αρραβωνιαστεί και ο τελευταίος προσπαθεί ν’ αποκτήσει καλές σχέσεις με τον πατέρα της Monica. Πάνε για σκουός και μετά το παιχνίδι σε μια σάουνα για να χαλαρώσουν. Ο Chandler μόλις έχει αγοράσει γυαλιά μυωπίας και όταν μπαίνει στην σάουνα τα γυαλιά του θολώνουν. Δεν μπορεί να δει που να καθίσει, με αποτέλεσμα να κάθεται πάνω στον πατέρα της Monica. Και ναι, είναι οι δυο γυμνοί…

Season 10: 'The One with Ross's Grant'

Ο Chandler δουλεύει σε διαφημιστική και ο Joey θέλει να δώσει στους υπεύθυνούς του ένα βίντεο με τα καλύτερα σποτ που έχει κάνει κατά την διάρκεια της καριέρας του, με την ελπίδα να τον προσλάβουν. Ο Chandler του λέει ψέματα ότι οι υπεύθυνοί του δεν τον επέλεξαν, αλλά στην πραγματικότητα δεν έδωσε ποτέ το βίντεο του Joey, πιστεύοντας ότι δεν είναι κατάλληλος για την δουλειά αυτή. Ο Joey μαθαίνει την αλήθεια και τον αναγκάζει να φορέσει ένα μπλε κραγιόν για άντρες, αποτέλεσμα μια διαφήμισης που είχε κάνει για ένα ιαπωνέζικο προϊόν. Τον αναγκάζει όχι μόνο να κυκλοφορήσει με το μπλε κραγιόν, αλλά και να πει ατάκες του τύπου «είμαι ένα όμορφο μικρό κοριτσάκι».

 Κεντρική φωτό: Instagram @mismovey