Δείτε με ποιον τρόπο καλωσόρισε η ιστορική κινηματογραφική εταιρία μαθητές και μαθήτριες.


Η έναρξη της νέας σχολικής αλλά και φοιτητικής χρονιάς είναι γεγονός και η θρυλική Φίνος Φιλμς αποφάσισε να γιορτάσει το πρώτο της κουδούνι με ένα ευφάνταστο video με τις καλύτερες στιγμές της.

Έτσι, με έναν μοναδικό και κεφάτο τρόπο, η ιστορική κινηματογραφική εταιρία ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους να έχουν μία καλή σχολική χρονιά, κάνοντας αναδρομή στα πιο χαρακτηριστικά «σημεία» του ελληνικού κινηματογράφου, όπως αυτά αποτυπώθηκαν σε μερικές από τις ταινίες παραγωγής της.

Το εν λόγω video αναρτήθηκε στο Instagram, με τη συνοδευτική του λεζάντα να αναφέρει: «Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε! Καλή αρχή σε όλους και… καλή τύχη βεβαίως βεβαίως».

Το video περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες: «Η Μαρία της Σιωπής», «Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», «Νόμος 4000», «Το Θύμα», «Η Λίζα και η Άλλη» και «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε».

https://www.instagram.com/p/CxCmw-4IfiC/

Το video κάνει φυσικά τον γύρο του διαδικτύου, χαρίζοντας χαμόγελα και γλυκιά νοσταλγία για τις ημέρες όλων στα θρανία και για τις εποχές που το μεγαλύτερό μας βάσανο ήταν το διάβασμα και το πρωινό ξύπνημα.