Χειμωνιάτικες γεύσεις που θα σε… ζεστάνουν!


Η αλήθεια είναι ότι δεν παραγγέλνω εύκολα κοκτέιλ όταν βγαίνω έξω σε μπαρ. Πρέπει να γνωρίζω καλά την δουλειά του εκάστοτε barman ή μαγαζιού για να… εμπιστευτώ την γευστική μου παλέτα σε αυτούς. Ακούγεται… ξιπασμένο τελείως το ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε 10€ σε ένα κακό κοκτέιλ δεν έχω σκοπό να χαραμίσω, ούτε το αγαπημένο μου (απλό) ποτό on the rocks θα θυσιάσω, για οποιοδήποτε craze ή τάση κυκλοφορεί τελευταία στα κοκτεϊλάδικα.

Ωραία όλα αυτά από τη μία, δεν με απασχολεί να πιώ ένα κοκτέιλ έξω, αλλά μέσα γιατί όχι; Δηλαδή, αν είναι να αράξω με τους φίλους μου και όλοι μαζί να αποφασίσουμε να επενδύσουμε σε 1-2 ποτά για να απολαύσουμε ωραίες γεύσεις (και όχι μια φορά μόνο ε;), τότε εκεί πάω πάσο. Και ειδικά, όταν πρόκειται για γεύσεις σαν τις παρακάτω που ειλικρινά, είναι ότι πρέπει για τον χειμώνα.

Τα υλικά δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να βρεις εύκολα και οι συνταγές εξίσου παραμένουν να μην έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Οπότε τι περιμένεις; Κάλεσε τους κολλητούς, βρες το αγαπημένο σου κοκτέιλ και φύγατε για… σπίτι! Α, και πιείτε υπεύθυνα ε;

Whiskey Apple Cider

Gingersnap

Cranberry Orange Margaritas

Whiskey Ginger Mojito

Champagne Julep