Σε όλες και όλους έχει συμβεί!


Είσαι έξω με τον/την σύντροφό σου όταν ξαφνικά κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που παραείναι φιλικό απέναντί του/της. Προτού χάσεις την ψυχραιμία σου, διάβασε τι κάνουμε στις περιπτώσεις που κάποιος φλερτάρει με τον/την σύντροφό μας ώστε ούτε να εκνευριστούμε, αλλά ούτε και να ρισκάρουμε μια ρήξη στη σχέση μας.

Θυμήσου με ποιον/-α είναι ο/η σύντροφός σου

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι πάντα ότι ο/η σύντροφός σου βρίσκεται σε σχέση με εσένα και μόνο με εσένα. Το ότι ένα άτομο φλερτάρει μαζί του/της δεν σημαίνει τίποτα στην πραγματικότητα, ούτε και θα έπρεπε να λαμβάνεται υπόψη ως σοβαρή απειλή για τη σχέση σας.

Εμπιστεύσου τον/τη σύντροφό σου

Στο τανγκό χρειάζονται δύο άτομα κι αν ο/η σύντροφός σου δεν «μπαίνει» με τη σειρά του στο παιχνίδι του φλερτ, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Δείξε απόλυτη εμπιστοσύνη και σκέψου ότι ο πραγματικός λόγος που αυτό συμβαίνει μπροστά σου είναι ότι ο/η σύντροφός σου είναι απλώς πολύ ευγενικό άτομο ώστε να κόψει απότομα τη διάδραση αυτή. Σε κάθε περίπτωση, αν τα πράγματα γίνουν άβολα ή και αγενή απέναντί σου, διαθέτει σίγουρα τα αντανακλαστικά ώστε να απομακρυνθείτε από τον χώρο.

Υπενθύμισε στον εαυτό σου την αξία του

Οι μισοί λόγοι για τους οποίους χαλιόμαστε όταν φλερτάρει κανείς με τους ερωτικούς μας συντρόφους είναι επειδή δεν έχουμε αυξημένη αυτοεκτίμηση. Υπενθύμισε λοιπόν στον εαυτό σου την αξία του και για ποιους λόγους ο/η σύντροφός σου σε έχει επιλέξει. Και τότε θα χαλαρώσεις αμέσως, διασκεδάζοντας με την όλη κατάσταση.

Ηρέμισε

Το να φλερτάρουν με το ταίρι σου δεν είναι το τέλος του κόσμου ούτε για τη σχέση σας, ούτε για το πως σε βλέπει αυτό, ούτε και για τίποτα στην πραγματικότητα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν συνεχώς και αν η κατάσταση δεν σωματοποιείται ή δεν γίνεται προσβλητική προς εσένα με κάποιον τρόπο, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις χώρο στο/στη σύντροφό σου ώστε να το διαχειριστεί όπως εκείνος/-η κρίνει πως είναι καλύτερα ώστε να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα.