Ρούχα υψηλής ραπτικής σε δημοπρασία για καλό σκοπό.

Το πιο ενδιαφέρον fashion event της πόλης: Eγκαίνια της Έκθεσης ''Haute Coutoure Collection'' του τέταρτου κατά σειρά project της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID.

Κείμενο: Τόνια Τζαφέρη

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στο κτήριο του One Athens, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Haute Couture Collection” του τέταρτου κατά σειρά project της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID.
Στην έκθεση συμμετέχουν 80 άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συλλεκτικά και Υψηλής Ραπτικής ενδύματα και αξεσουάρ από τη προσωπική τους συλλογή, που δημοπρατούνται, για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της οργάνωσης, στην ιστοσελίδα www.creaid.com έως τις 14 Απριλίου.


257211.JPG

Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία των Haute Couture Items, θα προσφερθούν για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Η Πρόεδρος της CREAID Μαρίνα Βερνίκου, μαζί με τα ιδρυτικά μέλη, υποδέχθηκαν περισσότερους από 1000 καλεσμένους από το επιχειρηματικό, ναυτιλιακό, καλλιτεχνικό χώρο καθώς και δημοσιογράφους από όλα τα ΜΜΕ, που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την υλοποίηση του φιλανθρωπικού αυτού σκοπού.

257215.JPG

Οι δωρητές είχαν την ευκαιρία να δουν τα δημοπρατηθέντα αντικείμενά τους, στις μοναδικά διακοσμημένες αίθουσες του κτιρίου One Athens.

257165.JPG

Τα βλέμματα τράβηξαν τα 150 εκθέματα, τα οποία έδωσαν πνοή στο κτιρίο. Πίσω από επιβλητικές τζαμαρίες, στήθηκαν μερικά από τα Haute Couture ρούχα της φετινής έκθεσης, όπως το σακάκι Hedi Slimane for Dior Hommes, το γεμάτο παγιέτες και αστέρια μίνι Dolce & Gabbana φόρεμα που ίδιο έχει φορεθεί από τη pop queen Beyonce αλλά και κομμάτια deux pieces διά χειρός John Galliano for Dior.

257232.JPG