Tα looks του κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής περιοδείας του είναι on fleek


Γενικά, από τότε που βγήκε από την φυλακή (ένα χρόνο περίπου), ο Gucci Mane έχει επιστρέψει δυναμικά στον χώρο της showbiz. Και αναφέρομαι στον «χώρο της showbiz», γιατί δεν είναι μόνο το μουσικό του ταλέντο που έχει αναπτύξει όλο αυτό τον καιρό, αλλά και πολλά άλλα.

Εγώ θα επικεντρωθώ, σε αυτό που με απασχολεί περισσότερο… Την μόδα! Πέρα από το γεγονός ότι έχει κάνει κριτική μέχρι και για το vogue.com, για συλλογές αναγνωρισμένων οίκων μόδας, όπως του brand Gucci (Gucci-Gucci Mane, get it?), ο ράπερ είναι γνωστός για τις πάντα προσεγμένες στιλιστικές του επιλογές. Αλλά κάτι παίζει τελευταία, που μας κάνει να φαίνεται ότι το στιλ του σαν να έχει αλλάξει λίγο προς το καλύτερο.

Ο Gucci Mane αυτό το διάστημα… κυκλοφορεί στην Ευρώπη, με αφορμή την ευρωπαϊκή τουρνέ του. Ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει στιγμιότυπα στο Instagram από τα ταξίδια του, κάτι που μας δίνει και εμάς την ευκαιρία να έχουμε μια καλύτερη ματιά και εκτίμηση των εμφανίσεών του.

Ποιο είναι το «πόρισμα» λοιπόν; Ο Gucci Mane τελευταία έχει κάνει dial down τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις, τις οποίες έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τον ίδιο και φαίνεται τώρα να επιλέγει πιο clean, μονόχρωμα αλλά και preppy looks.

Απόδειξη οι παρακάτω φωτογραφίες από την περιοδεία του, so far.

guccimane_style_europe_01.jpgguccimane_style_europe_02.jpgguccimane_style_europe_03.jpgguccimane_style_europe_04.jpgguccimane_style_europe_05.jpgguccimane_style_europe_06.jpgguccimane_style_europe_07.jpgguccimane_style_europe_08.jpgguccimane_style_europe_09.jpg