Με τον Jarvis Cocker στο πιάνο, το αγαπημένο συγκρότημα παρουσίασε ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του στην πόλη καταγωγής του


Στην πόλη καταγωγής τους, το Sheffield, έδωσαν συναυλία στα πλαίσια της reunion tour τους οι Pulp το περασμένο Σαββατοκύριακο, επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές τους. Αυτή δεν ήταν άλλη από την ερμηνεία ενός ακυκλοφόρητου μέχρι σήμερα κομματιού τους, του “Hymn of the North”, το οποίο και ακούστηκε στο τέλος της συναυλίας τους.

«Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι κανένας άλλος δεν έχει ξανακούσει αυτό το κομμάτι εκτός από εμάς που βρισκόμαστε σε αυτό το stage», ανέφερε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Jarvis Cocker, μιλώντας στο ενθουσιώδες κοινό. «Στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα ψέμα. Είναι ένα κομμάτι – και μια εκδοχή του παρουσιάστηκε σε μια θεατρική παράσταση ενός τύπου που λέγεται Simon Stephens. Και ονομάζεται “Hymn of the North”. Οπότε είμαστε στον Βορρά, και σκεφτήκαμε να το ακούσετε πρώτοι, ΟΚ».

Ο Cocker έπαιξε πιάνο κατά την ερμηνεία του τραγουδιού, το οποίο ανέφερε πως το συγκρότημα δεν ήταν σίγουρο για το αν θα έπρεπε να παρουσιαστεί ζωντανά.

Δείτε το fan-shot υλικό των Pulp να ερμηνεύουν για πρώτη φορά το κομμάτι στην Utilita Arena του Sheffield στις 15 Ιουλίου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr