Gipsy hearts dress alike.


Το boho style δεν θέλει συστάσεις.
Είναι το στιλ που απελευθερώνει τις γυναίκες από την συμβατικότητα και εμπνέεται από παλαιότερες δεκαετίες, τραβώντας στοιχεία από hippy, ethinc, rock, vintage και girly ύφος. Είναι το πιο όμορφο κοκτέιλ μόδας και υφασμάτων. 

Υφάσματα ευγενή, όπως λινό, βαμβακερό και δέρμα είναι από τις συνηθέστερες επιλογές. 

Αποπνέει δυναμισμό, αντισυμβατικότητα και sophisticated vibes. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να πειραματιστεί και να το δοκιμάσει. Με τις κατάλληλες επιλογές και τα παρακάτω tips που θα δούμε παρακάτω, θα καταφέρεις να έχεις το απόλυτο boho style του καλοκαιριού στην πιο μοντέρνα και σύγχρονη εκδοχή του.

Επειδή όπως είπαμε είναι ρούχα ''έξω από την νόρμα'' και προσδίδουν ελευθερία στις επιλογές, χωρίς να έχουν κανόνες, μπορείς να το δοκιμάσεις άνετα και χωρίς ενδοιασμούς. 

boho2.jpg

Ξεκινάμε με χαλαρή, καθημερινή εμφάνιση.
Όλα παίζουν τον ρόλο τους, ατημέλητα μαλλιά, baggy jeans, λευκό ριχτό t-shirt και χειροποίητη τσάντα. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ένα hippy και χαλαρό ύφος, άκρως καλοκαιρινό!

boho5.jpg

Boho chic. Τεράστια τάση και φέτος. Υπάρχει και η εκδοχή του συνδυασμού boho στοιχείων με κομψά και εκλεπτυσμένα. Θα την αναλύσουμε όμως σε άλλη ανάρτηση.

boho11.jpg

Boho style και στην παραλία! Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα τελειοποιήσουν την εμφάνιση. Χωρίς αυτά θα είναι μισή. Φτερά, πούπουλα, πολλά βραχιόλια, αλυσίδες ποδιών, αξεσουάρ μαλλιών, κολιέ...θα κάνουν την δουλειά.


boho6.jpg

boho8.jpg

boho10.jpg

Τα μαλλιά έχουν επίσης σημαντικό ρόλο. 
Οι χαλαρές κοτσίδες και οι ατημέλητες μπούκλες είναι must. Όπως επίσης και τα turbans.

Είναι μια ''ελεύθερη'' τάση, η οποία χωρίς πολλές υπερβολές και με απλά στοιχεία όπως ένα μάξι φόρεμα με πολύχρωμα μοτίβα και σχέδια, συν τα κατάλληλα αξεσουάρ που είδαμε παραπάνω, θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεκινά από τα απλά και σιγά σιγά, το ''χτίζεις''.
Good Luck.