… και το πιο κουλ snowboarding gang!


Πριν περίπου 1,5 χρόνο, τρεις riders από την Nobaday Sports αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι ζωής. Ένα το οποίο θα φιλμογραφούσαν σε κάμερα, καταγράφοντας τις εμπειρίες τους.

Το ταξίδι των 15 ημερών έγινε στην Φιλανδία με τους τρεις riders να ζουν σε ένα τροχόσπιτο, μέσα στο κρύο! Ο βασικός σκοπός του φιλμ; Η αγάπη τους για το snowboarding.

"Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθα στην Ελλάδα για ένα filming project που είχα να κάνω. Το Red Bull με είχε προσκαλέσει στη Βασιλίτσα για ένα fun Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια της διαδρομής ξεκινήσαμε να μιλάμε με τον Rodrigo Valsamis (τον filmer του project) για να γυρίσουμε μια μικρή ταινία στο τέλος της σεζόν. Αν δεν ξέρετε τον Rodrigo, είναι αυτός που με βοήθησε να κάνω το 696 days πέρσι. Τα πολύ καλά σχόλια που λάβαμε μας παρακίνησαν στο να προσπαθήσουμε για κάτι μεγαλύτερο» δήλωσε ο Raymond Prentice σε συνέντευξή του για το Redbull.com.

Τον Απρίλιο του 2017, τρεις αναβάτες έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα και πολύ… snowboarding ζώντας τελικά υπέροχες στιγμές! Ανάμεσα τους φυσικά και ο Raymond Prentice όπου κάνουν exploring στην πανέμορφη (και πολύ κρύα!) Φιλανδία!

Δες το βίντεο από το απίστευτο ταξίδι τους, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Rodrigo Valsamis.

Κεντρική φωτό: Instagram @rodrigovalsamis