Σε 3-5 Πηγάδια, Βασιλίτσα, Καϊμάκτσαλαν και Bansko


...Σε 3-5 Πηγάδια, Βασιλίτσα, Καϊμάκτσαλαν και Bansko...


Το Explosivo, το απόλυτο χιονοδρομικό τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ημερήσιες, διήμερες και τριήμερες εκδρομές κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, όπως και διάφορα events, στα χιονοδρομικά κέντρα της βόρειας Ελλάδας και στο Bansko της Βουλγαρίας.

Τη σεζόν 2009-2010 το Explosivo πραγματοποίησε πάνω από 120 εκδρομές, ημερήσιες, διήμερες και τριήμερες στα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας και της Βουλγαρίας στις οποίες συμμετείχαν περίπου 4000 άτομα, ως επί το πλείστον χιονοδρόμοι.

Η μεταφορά των πελατών του γίνεται με υπερυψωμένα λεωφορεία πολυτελείας, τα οποία είναι ολοκληρωτικά καλυμμένα με χαρακτηριστικό πρωτότυπο σχεδιασμό εικόνας ψηφιακής εκτύπωσης.

Οι προορισμοί των ημερήσιων snowbuses από τη Θεσσαλονίκη είναι: 3-5 Πηγάδια, Βασιλίτσα, Καϊμάκτσαλαν και Bansko (κάθε Κυριακή). Επίσης κάθε Παρασκευή αναχωρεί λεωφορείο για τριήμερο στο Bansko.

Από το Νοέμβριο του 2009 έχει και τη δικιά του βάση στα 3-5 Πηγάδια αφού μαζί με το Zero Gravity απέκτησαν το Naousa Natura Mountain Sports Hotel (www.naoussahotel.gr)

Τέλος, από το τέλος Οκτωβρίου λειτουργεί και η καινούργια ιστοσελίδα www.explosivo.gr καθώς επίσης και το online booking δωματίων σε χιονοδρομικά www.snowtravel.gr