Γίνε εσύ αυτός που θα «τρέξει» πάνω σε μία RSV4, παρέα με τον αγαπημένο σου αναβάτη!


 

Γίνε εσύ αυτός που θα «τρέξει» πάνω σε μία RSV4, παρέα με τον αγαπημένο σου αναβάτη!

 

Η επίσημη ιστοσελίδα της Aprilia για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, bearacer.com, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις το σχόλιο σου δίπλα στο πλαϊνό φέρινγκ των εργοστασίων RSV4, το οποίο θα επιλεχθεί απευθείας από τους επίσημους αναβάτες της Aprilia, Sylvain Guintoli και Marco Melandri! Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος της ιστορίας που γράφεται στις πίστες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014.

 

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα bearacer.com και κάνοντας κλικ στο menu πάνω αριστερά επιλέγεις SHOUTOUT, κάτω από την ενότητα BEARACER. Αφού πατήσεις στο PARTICIPATE NOW, επιλέγεις τον αγαπημένο σου αναβάτη και καταθέτεις το σχόλιο σου μαζί με μια φωτογραφία σου. Το σχόλιο που θα αναγράφεται στο πλαϊνό φέρινγκ των RSV4 το επιλέγουν οι ίδιοι οι Sylvain Guintoli και Marco Melandri, ενώ μπορείς να συμμετάσχεις ακόμα κι αν δεν έχεις λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Συνολικά, η Aprilia μπορεί να υπερηφανεύεται για 52 παγκόσμιους τίτλους (38 σε ΜοtoGP, 5 σε Superbike και 9 σε αγώνες off- road), καθώς και για μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς αναβάτες: Μax Biaggi, Loris Capirossi, Valentino Rossi, Casey Stoner και Jorge Lorenzo είναι μόνο μερικοί από τους αναβάτες που έχουν στεφθεί πρωταθλητές οδηγώντας μοτοσυκλέτες Aprilia. 

 

BeARacer_rsv4_Guintoli.jpg

 

BeARacer_rsv4_Melandri.jpg