Στο γνωστό σποτ της Κολυμπήθρα στην Τήνο Billabong σε συνεργασία με το Tinos Surf Lessons και Beachbums διοργανώνει το ‘Tinos Donkey Surf Classic’.


Στο γνωστό σποτ της Κολυμπήθρα στην Τήνο Billabong σε συνεργασία με το Tinos Surf Lessons και Beachbums διοργανώνει το ‘Tinos Donkey Surf Classic’.

 

Περίοδος αναμονής 26-27 Ιουλίου, 2-3 Αυγούστου, 9-10 Αυγούστου. Το event θα πραγματοποιηθεί το πρώτο από τα παραπάνω Σαββατοκύριακα που θα βγάλει κύμα. 

 

Mέσα στις δύο αυτές ημέρες θα πραγματοποιηθεί αγώνας LONGBOARD open που θα έχει το φορμάτ κανονικού contest και χρηματικό έπαθλο 1000Ευρώ, ναι ναι κασέρι, καθώς και ένα SHORTBOARD session διάρκειας 3 ωρών όπου θα βραβευτούν όσοι ξεχωρίσουν για τα skills τους σε διάφορες κατηγορίες, άλλες πιο αστείες και άλλες πιο απαιτητικές! 

 

tinos.jpg

 

Cohete Surfboards, Billabong, DaKine, VonZipper, Tinos Surf Lessons αλλά και τα προϊόντα Μarrakesh έχουν φροντίσει για τους νικητές με τα καλύτερα δώρα αλλά και giveaways για όλους! 

Και στους δύο διαγωνισμούς μπορούν να συμμετέχουν surfers όλων των επιπέδων, άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών και παιδιά άνω των 14 με παρουσία γονέα. 

 

tinos2.jpg

 

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος. 

 

Εγγραφές γίνονται είτε μέσω internet (fb και με mail στο ιΑυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και μέχρι τις 20 Ιουλίου ή νωρίς το πρωί την ημέρα του event στην παραλία.

 

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αγωνιζόμενοι και μη θα διατηρούν τα επίπεδα ενέργειας υψηλά με τα φτερά του Red Bull και δροσερό νερό υάς, μέχρι να δύσει ο ήλιος και να πέσουμε με τα μούτρα στο BBQ και το πάρτυ στην παραλία παρέα με μουσικές από Dj Johny Ro, jamming και μπύρες Νήσος!

 

tinos3.jpg

 

Η αξιαγάπητη μασκότ του Τinos Surf Lessons και φυσικά του event, Ρωξάνη θα είναι εκεί γύρω, να κόβει τις βόλτες της ως συνήθως κι αν τις δώσετε ένα χάδι και μια λιχουδιά, μπορεί και να ποζάρει για μια φωτογραφία μαζί σας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχή: Sportservice - Τηλ. 22990-49285 - κιν. 6949989466

 

tinos_donkey_poster.jpg