To Bacardi μας προκαλεί να μπούμε στο απόλυτο party mood, με μια σειρά από καλοκαιρινά events που θα συναρπάσουν!


Tα party από την ομάδα του Bacardi RUMIX έχουν εξελιχθεί στους πιο hot προορισμούς διασκέδασης φέτος το καλοκαίρι. Ήδη στη Μύκονο και την Πάτρα έγιναν δύο top events που συνοδεύτηκαν με εκρηκτική μουσική, ασταμάτητο χορό και φυσικά δροσιστικά, original Βacardi Mojitos. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο...

Μετά την Μύκονο και την Πάτρα, το Bacardi RUMIX πάει Ίο, στο θρυλικό Far Out Beach Club. Στις 28 Ιουλίου, το Bacardi θα δίνει τον ρυθμό σε ένα ακομα αξέχαστο beach party, με τα ίδια συστατικά. 

Φέτος, πρωταγωνιστές του Bacardi RUMIX - Summer Series είναι γνωστά ελληνικά νησιά και άλλες ανατρεπτικές τοποθεσίες. Μουσική, χορός, beach bars, clubs και φυσικά τα αυθεντικά Bacardi cocktails, σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού παντού στον κόσμο! 

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε Βacardi είναι τα αγαπημένα μας cocktails! Ο δυόσμος, η ζάχαρη, το lime και φυσικά αυτή η μοναδική γεύση του Bacardi Rum είναι αρκετά για να μας ταξιδέψουν σε μέρη εξωτικά. Με χορευτική μουσική, όπου τα τελευταία hits μιξάρονται με κλασσικές επιτυχίες, όπως ακριβώς μιξάρει το Bacardi την Κουβανέζικη καταγωγή του με τη δημιουργικότητα του κάθε Bartender. 

ios_keimeno.jpg


Το Bacardi πάει με όλα. Πάει με την παρέα, πάει με τη διάθεση, πάει με τη μουσική και φυσικά σηματοδοτεί την πραγματική διασκέδαση!

Σε κάθε σταθμό του Bacardi RUMIX - Summer Series, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στο ρυθμό του Bacardi Rum μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα ξεχειλίζει από έντονο beat, όμορφα πρόσωπα, καλή διάθεση και πολλές εκπλήξεις!

Τα λέμε, λοιπόν, στην Ίο, στις 28 Ιουλίου - θα χορέψουμε και θα πιούμε δροσιστικά, original Βacardi Mojitos. 

Μην ξεχάσετε να μπείτε στη σελίδα του Bacardi στο Facebook για να είστε συντονισμένοι με όλα τα RUMIX του καλοκαιριού.