Το απόλυτο party concept ανεβαίνει στη Χαλκιδική! Διάβασε πού και πότε...


Μετά τη Μύκονο, το Ejekt Festival, το Kitesurf Festival στο Δρέπανο Αχαΐας και την Ίο, τα Bacardi Rumix Summer Series συνεχίζουν να οργώνουν την Ελλάδα, διοργανώνοντας τα καλύτερα καλοκαιρινά πάρτι!
Επόμενος σταθμός: Χαλκιδική!

4 με 6 Αυγούστου, το απόλυτο party concept ανεβαίνει βόρεια και αποθεώνει το καλοκαίρι, φέρνοντας καυτά κύματα ξέφρενης διασκέδασης! 

1η στάση: Παρασκευή 4 Αυγούστου στο Pearl Club, ένα από τα κορυφαία open-air clubs στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής! Με την ανοιχτή οροφή να προσφέρει μαγευτική θέα στον έναστρο ουρανό, η πίστα θα πάρει φωτιά, αφού ο Johnny Gerontakis και o MC Steve, πιο γνωστοί ως Ace2Ace, θα ξεσηκώσουν τα πλήθη με τρελά dance beats και groovy sounds για άπειρο χορό.

Πάρτι βέβαια χωρίς κοκτέιλ δεν γίνεται, και αυτό το έχει καλυμμένο το Bacardi, με άπαιχτα, original Bacardi Mojitos που αποτελούν το σήμα κατατεθέν των καλοκαιρινών πάρτι.

xalkidiki_keimeno.jpg

2η στάση: Σάββατο 5 Αυγούστου στο Λευκή Άμμος beach bar, στην παραλία Ξενία. Κλασικό Bacardi beach party, με ισχυρές δονήσεις από τα ηχεία, ξέφρενο χορό και όπως φαντάζεστε, το πιο απαραίτητο συστατικό για αυτές τις περιπτώσεις, απολαυστικά και άκρως δροσιστικά Bacardi Mojitos!

3η στάση: Κυριακή 6 Αυγούστου στο Cabana Beach Bar, και αυτό στην παραλία Ξενία. Επειδή δύο μέρες δεν είναι αρκετές, η τριλογία ολοκληρώνεται με ένα ακόμα beach party, γιατί αν δε φύγει το Bacardi, δεν φεύγει κανείς!

Και τις 3 μέρες, τα περίφημα κορίτσια του Bacardi θα είναι η ψυχή του πάρτι, με πολλά δωράκια και Bacardi εκπλήξεις.

Με λίγα λόγια, όταν τα Bacardi Rumix Summer Series πάνε Χαλκιδική, δεν το σκέφτεσαι πολύ... πας κι εσύ! Πας γιατί ξέρεις ότι θα γίνει το καλύτερο πάρτι και δεν θες να το χάσεις!

Μην ξεχάσεις να μπείς στη σελίδα του Bacardi στο Facebook για να είσαι συντονισμένος με όλα τα RUMIX του καλοκαιριού.