Το Conde Nast Traveller αυτό λέει πάντως….


Μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εκδόσεις παγκοσμίως, το Conde Nast Traveller έκανε ένα ολόκληρο αφιέρωμα στην Ελλάδα και τα must-have μέρη που πρέπει να επισκεφθεί κανείς φέτος το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με το Conde Nast Traveller λοιπόν, το νησί της σεζόν είναι η Σέριφος! Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρει: «Οι περισσότεροι Έλληνες θα συμφωνούσαν ότι οι καλύτερες παραλίες στις Κυκλάδες δεν είναι η Μύκονος ή στη Σαντορίνη, αλλά η Σέριφος, με τα μίλια άδειας άμμου, ακόμη και τον Αύγουστο.»

Έπειτα, το δημοσίευμα αναφέρεται τα καλύτερα μέρη που πρέπει να επισκεφθεί κανείς στην Ελλάδα γενικότερα.

Ως κορυφαία εμπειρία σπα στην Ελλάδα «βραβεύεται» το  Euphoria Retreat στην Πελοπόννησο. Το Euphoria Retreat διαθέτει στο δυναμικό του τον ιατρικό εμπειρογνώμονα George Leon που ίδρυσε την Eucrasia.

Όσον αφορά τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αυτή τη χρονιά, το περιοδικό ανακηρύσσει το Four Seasons Astir Palace, ως το καλύτερο!

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 300 πολυτελή δωμάτια και εστιατόρια. Από τη δεκαετία του '60, το Astir Palace ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Η Jackie O’ το επισκεπτόταν συχνά, ενώ άλλοι διάσημοι επισκέπτες του ήταν ο Frank Sinatra, ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (συνήθιζε να αφήνει χρυσά ρολόγια ως φιλοδώρημα) κ.ά.

Μεταξύ άλλων, το Conde Nast Traveller αναφέρει στο άρθρο του, τα καταλύματα Vatoudi Residence και Sostis Villa στη Σέριφο ως τα καλύτερα, το Villa Plaka στη Μήλο, μέχρι και το πιο όμορφο βιβλίο φωτογραφιών το “Mykonos Muse” της Ελληνίδας φωτογράφου, Lizy Manola.