Το Youth Platform, σε συνεργασία με την εταιρεία κινητών τηλεφώνων Wiko, προσφέρει το νέο πρωτοποριακό smartphone Harry με τις υψηλότερες επιδόσεις.


Λίγα λόγια για το smartphone που κληρώνουμε
Η Wiko, έχοντας λανσάρει την παρουσία της στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2017, ενισχύει το portfolio της στην τοπική αγορά, παρουσιάζοντας το νέο smartphone, με απίστευτες δυνατότητες και σε μοναδική τιμή.  

Με το νέο αυτό λανσαρίσμα, η Wiko επιβεβαιώνει το ρόλο της ως Game Changer καθιστώντας ουσιαστικά την  απαράμιλλη τεχνολογία προσβάσιμη στο ευρύ κοινό, καθώς η νέα συσκευή χαρακτηρίζεται από μεγάλες ταχύτητες, υψηλές επιδόσεις και πρωτοποριακό design.

Προσιτή απόδοση υψηλής απόκρισης
Θέληση για επιδόσεις! Λειτουργώντας σε δίκτυα 4G με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3 GΗz, το Harry είναι πανέτοιμο να προσφέρει επιδόσεις με υψηλή απόκριση. Και πάει και ακόμα πιο πέρα, κάνοντας προσβάσιμα τα 3 GB της RAM για ομαλή πολυδιεργασία.

Απολαύστε φωτεινότερη προβολή!
Πάντα γεμάτη ζωντάνια, η μεγάλη οθόνη HD 5" με φωτεινότητα 420 nit ξέρει πώς να λάμπει. Από κάθε οπτική γωνία! Χάρη στην τεχνολογία IPS, κάνει «παιχνιδάκι» την ανάγνωση ακόμα και στο πολύ έντονο φως της μέρας.

Απαθανατίστε τη στιγμή!
Θέλετε περισσότερα; Η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ με την πίσω κάμερα 13 MP, η οποία είναι εξοπλισμένη με συναρπαστικές λειτουργίες για ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας. Κάνατε τέλειο χτένισμα στο κομμωτήριο σήμερα; Ευκαιρία να φωτογραφηθείτε! Η μπροστινή κάμερα 5 MP λατρεύει τις selfie όσο και εσείς. Αποθηκεύστε τις όλες! Με 16 GB μνήμης, το Harry θα φυλάξει όλα τα αγαπημένα σας «σουβενίρ».

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας
Φτιαγμένο να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας, διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Nougat, για να «γλυκαίνει» κάθε περίσταση. Επιπλέον, απολαύστε την ευελιξία της υποστήριξης δύο καρτών SIM, για ακόμα περισσότερες επιλογές όποτε τις χρειάζεστε.

Μια «νότα» χρώματος σε μέταλλο
Θέλετε να γίνει η καθημερινότητά σας λίγο πιο φανταχτερή; Θα σας βοηθήσει το Harry, με μια μικρή «δόση» χρώματος! Με ένα στιλάτο μεταλλικό πίσω κάλυμμα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 φανταστικών χρωμάτων: Ανθρακί, Χρυσό και Πρασινογάλαζο.

Δηλώστε συμμετοχή!
Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κερδίσετε το νέο πρωτοποριακό smartphone Harry, στείλτε μας email με θέμα "Wiko" και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πόλη, νομό) στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο διαγωνισμός μας έληξε και ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό email.

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας.