Αν αγαπάς τα μούσια σου, τότε θα αγαπήσεις και αυτά τα στολίδια


Αν έχεις βγει λίγο έξω στους δρόμους της πόλης, θα έχεις ήδη δει, τους πρώτους στολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. Από τώρα λοιπόν, η πρωτεύουσά μας, βάζει τα… γιορτινά της, με σκοπό να υποδεχτεί τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Αφού «ντύθηκε» με τα γιορτινά της η πόλη μας, μήπως πρέπει να… ντυθείς κι εσύ; Γιατί αν έχεις μούσια, μπορείς για άλλη μια χρονιά να τα… στολίσεις! Κυριολεκτικά!

Για ακόμη φορά, τα λεγόμενα “beard ornaments” ή “Beardaments” (στολίδια για τα μούσια δηλαδή), επιμένουν να είναι… τάση!

Οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί λοιπόν, για δεύτερη χρονιά, επεκτείνονται και εκτός από το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή σου κ.ο.κ., μπορείς τώρα να στολίσεις και τα μούσια σου!

Την όλη φάση ξεκίνησε ένα brand, το οποίο δημιούργησε μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες για τα μούσια! Από τότε, η τάση αυτή έχει φτάσει σε άλλο και πιο προχωρημένο επίπεδο, με πολλούς να βάζουν όχι μόνο στολίδια, αλλά μέχρι και φωτάκια στα μούσια τους!

Αν λοιπόν, φέτος βαριέσαι να στολίσεις ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τότε βάλε μερικές μπάλες και φωτάκια στα μούσια σου, κάτσε όρθιος στο σαλόνι του σπιτιού σου και… μπαμ! Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ακόμα και το ASOS πάντως, άρχισε να πουλάει στολίδια για τα μούσια, οπότε μπορείς να τα προμηθευτείς από εκεί ή κι από αλλού!

 

https://www.instagram.com/p/BOTR0czA88Z/

https://www.instagram.com/p/BboFKv4Aaj4/?tagged=decoratedbeard

https://www.instagram.com/p/8kVyd6yndv/?tagged=decoratedbeard

https://www.instagram.com/p/BbWvNL8lsFd/?tagged=decoratedbeard

https://www.instagram.com/p/BOD3SUzA2BV/

https://www.instagram.com/p/BSK7mYRjJkZ/?tagged=decoratedbeard

https://www.instagram.com/p/BN9MDCBBA_b/?tagged=decoratedbeard

https://www.instagram.com/p/BNVaz-ZgGdd/?tagged=decoratedbeard