Οι έρευνες αγοράς για τις μεγαλύτερες εκπτώσεις του χρόνου ξεκινούν σιγά σιγά και αυτά είναι όσα αξίζουν να μπουν στη wishlist σου.


Τα τελευταία χρόνια, η Black Friday έχει έρθει και στα μέρη μας, φέρνοντας μεγάλες εκπτώσεις στην αγορά, σε μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες μας. Κι επειδή για ακόμη μια χρονιά πλησιάζει η μέρα που θα ξεχυθούμε για shopping, δεν υπάρχει πιο έξυπνη στρατηγική από το να ξεκινήσεις από τώρα την έρευνα για τις αγορές που μπορείς να κάνεις. Να λοιπόν ένας χρήσιμος δεκάλογος με προϊόντα που κάθε φοιτητής και φοιτήτρια αξίζει να αγοράσει στις εκπτώσεις της Black Friday, βάζοντας budget στην άκρη για ταξίδια και fun στιγμές με την παρέα.

Φορητός υπολογιστής ή tablet

Εάν χρειάζεσαι μια αναβάθμιση ή μια πιο φορητή συσκευή για τις ανάγκες σου στο πανεπιστήμιο, η Black Friday είναι η ιδανική στιγμή για να βρεις προσφορές σε φορητούς υπολογιστές και tablet.

Εξωτερικός σκληρός δίσκος

Δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων σου και ελευθέρωσε χώρο στον υπολογιστή σου με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο καλής ποιότητας που θα σου λύσει τα χέρια.

Ακουστικά

Είτε για να σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς σε θορυβώδη περιβάλλοντα όταν πρέπει να δουλέψεις, είτε για να απολαμβάνεις τις μουσικές σου on the go, αυτή είναι η στιγμή για να αγοράσεις καλής ποιότητας ακουστικά.

Smartphone

Αν είναι ώρα για αναβάθμιση του smartphone σου, η Black Friday φέρνει σχεδόν πάντα μεγάλες εκπτώσεις στα πιο πρόσφατα μοντέλα στην αγορά.

E-Reader

Εάν είσαι αφοσιωμένος αναγνώστης, σκέψου την αγορά ενός e-reader, όπως ένα Kindle, για να διαβάζεις τα αγαπημένα σου βιβλία σε ψηφιακή μορφή, χωρίς να κουβαλάς όγκους όταν είσαι σε κίνηση. Βοηθάει επίσης με την ανάγνωση των papers της σχολής, καθώς έχει πολύ πιο ξεκούραστη οθόνη από έναν παραδοσιακό υπολογιστή.

Λογισμικά

Αναζήτησε προσφορές για αγορές λογισμικών που χρησιμοποιείς στη σχολή ή στη δουλειά σου, όπως το Microsoft Office ή το Adobe Creative Cloud, μιας που αυτά είναι σε γενικές γραμμές επενδύσεις που σίγουρα θα κληθείς να κάνεις.

Καρέκλα γραφείου

Μια σωστή καρέκλα γραφείου, που παρέχει την απαραίτητη στήριξη του αυχένα σου όσο διαβάζεις και δουλεύεις στο σπίτι, είναι must αγορά για να νιώθεις ξεκούραστος/-η όσες ώρες κι αν περάσουν σε αυτή.

Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι

Βελτίωσε την παραγωγικότητά σου με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα βολικό εάν έχεις desktop υπολογιστή ή θες να δουλεύεις πιο άνετα με το laptop σου.

Κονσόλα gaming

Καλή η δουλειά και το διάβασμα, αλλά φοιτητικά χρόνια σημαίνει και διασκέδαση. Τσέκαρε λοιπόν προσφορές και στις αγαπημένες σου gaming κονσόλες, όπως και σε παιχνίδια που έχεις βάλει στο μάτι.

Air-fryer

Τέλος, ένα air-fryer για το φοιτητικό σου σπίτι θα σου λύσει το κλασικό πρόβλημα του «τι τρώμε σήμερα», μαγειρεύοντας σε αυτό υγιεινά γεύματα, με μηδενική προσπάθεια.