Στο γνωστικό αντικείμενο «Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου»


Το Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο: «Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου», καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση για 15 έως 20 θέσεις μεταπτυχιακών σπουδαστών για κάθε κατεύθυνση από τις παρακάτω: 
- Εκπαιδευτικός Σχεδιασμός και Διδασκαλία
- Εκπαιδευτική Αξιολόγηση
- Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία
- Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
- Ψηφιακές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση


Η φοίτηση θα ξεκινήσει στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Η παρακολούθηση του προγράμματος προϋποθέτει την καταβολή διδάκτρων 800 ευρώ για καθένα από τα 3 εξάμηνα φοίτησης και 400 ευρώ για το 4ο εξάμηνο, ενώ το ΠΜΣ μειώνει τα δίδακτρα για σημαντικό αριθμό φοιτητών, βάσει επιδόσεων και κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφοι είναι: 
- αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής 
- βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική εμπειρία, η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα 
- αντίγραφο πτυχίου ή πτυχίων 
- αναλυτικό κατάλογο προπτυχιακών μαθημάτων 
- πιστοποιητικό κατοχής ξένης γλώσσας 
- δημοσιεύσεις (αν υπάρχουν).

Η εξέταση στην ξένη γλώσσα θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου και στα γνωστικά αντικείμενα το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017.

Πληροφορίες για τη διαδικασία επιλογής, την εξεταστέα ύλη, την ενδεικτική βιβλιογραφία και τα στοιχεία για το ποιοι πτυχιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ανά κατεύθυνση, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Μεταπτυχαικών Σπουδών του ΦΠΨ

Τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται από τη Δευτέρα 24.4.2017 έως και την Τρίτη 2.5.2017, ώρες 10.30-13.30, στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής, γρ. 547), Φιλοσοφική Σχολή, 5ος όροφος, αλλά και ταχυδρομικά (με σφραγίδα ταχυδρομείου ως τις 2 Μαΐου).