Ο frontman των IΝCO φοράει τα πιο κουλ γυαλιά ηλίου


Σαν να μην έφτανε που τον επέλεξε ο Oliver Rousteing για να τραγουδήσει στο νέο καλοκαιρινό και απόλυτα εθιστικό track για τον οίκο Balmain, “Addicted to you” (μαζί του και η Μελίνα Μακρή), ο Ηλίας Μπόγδανος μας «εθίζει» και με το στιλ του.

https://www.instagram.com/p/Bl2qN8snYXp/?taken-by=inco_official

Ο frontman της ανερχόμενης μπάντας INCO, έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να μας κάνει να πάθουμε… εμμονή με τον ίδιο αλλά και το swag του.

Τα άκρως καλοκαιρινά του post στο Instagram, μας έκαναν να ξεχωρίσουμε στις εμφανίσεις του, τα τέλεια γυαλιά ηλίου που φορούσε.

https://www.instagram.com/p/Bl57rBJgbjc/?taken-by=iliasbogdanos

Έψαξα και έμαθα, το brand λοιπόν, για εσένα! Τα γυαλιά ηλίου του Ηλία, πρόκειται για τη νεανική σειρά, Waiting for the Sun.

https://www.instagram.com/p/BmD0UNFAdLD/?taken-by=iliasbogdanos

Το brand πέρα από τα εντυπωσιακά και σούπερ stylish σχέδια, δεν στερείται της δεξιοτεχνίας των προϊόντων του, καθώς όλα τα γυαλιά είναι χειροποίητα!

https://www.instagram.com/p/BmgBHtHAsqU/?taken-by=iliasbogdanos

Τα εν λόγω γυαλιά, έχουν κεντρίσει και το ενδιαφέρον κι άλλων male influencers. Είναι τ’ αγαπημένα και του Άλεξ Κάβδας….

https://www.instagram.com/p/Bm-r2USg6_b/?taken-by=alexkavdas

 

Τα γυαλιά μπορείς να βρεις στα καταστήματα Optical Papadiamantopoulos. Μάθε περισσότερα για το brand και τα καταστήματα, εδώ.

 

Κεντρική φωτό: Instagram @iliasbogdanos