Μαθήματα μόδας από μερικούς από τους καλοντυμένους άνδρες


Μπορούμε πλέον με ασφάλεια να πούμε, ότι η μόδα που βλέπουμε απ’ όλο τον κόσμο, γνωστή και ως “street style” μόδα, ότι είναι πλέον από τις βασικές πηγές έμπνευσης για άνδρες και γυναίκες.

Άρα είναι λογικό να κοιτάμε άνδρες/fashion icons στις φωτογραφίες αυτές και να λαμβάνουμε όχι μόνο έμπνευση από τις εμφανίσεις τους, αλλά και μερικά στιλιστικά τρικ ή καλύτερα μαθήματα μόδας για το δικό μας (στιλ).

Δες μερικά από τα σημαντικότερα παρακάτω!

#1. Στόχευε για το αβίαστο

ΟΚ, το να ξυπνήσεις το πρωί και να βάλεις ότι βρεις μπροστά σου, είναι στο… περίπου η λογική. Το θέμα είναι οι εμφανίσεις σου να δείχνουν αβίαστες ακόμη κι αν έχεις σκεφτεί ώρα το σύνολο που έχεις συνθέσει. Αφήνοντας λίγο το πουκάμισό σου ανοιχτό ή αν δεν δέσεις τέλεια τα sneakers σου, αν φανεί λίγο η κάλτσα κτλ. είναι τρόποι που θα το πετύχεις αυτό.

#2. Μονοχρωμία for ever

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι λάθος, αν φορέσεις ένα μονόχρωμο σύνολο. Θα δείχνει πάντα κομψό, κουλ και στιλάτο.

#3.  Πες «ναι» στα prints

Το να φοράς print πλέον δεν θεωρείται «φλώρικο» ή «θηλυπρεπές», αλλά εξαιρετικά fashionable και κουλ. Συμπεριέλαβε είτε το ριγέ, είτε τα φλοράλ, το καρό κτλ. στις εμφανίσεις σου τώρα!

#4. Προσοχή στην εφαρμογή

Το παν είναι η εφαρμογή. Το να σου κάνουν τέλεια τα ρούχα σου από την πιο χαλαρή φόρμα, μέχρι και το πιο αυστηρό πουκάμισο είναι το Α και το Ω ενός επιτυχημένου look και ενός πάντα στιλάτου ανθρώπου.